Foto van een Zelfbouw Frontgewicht/bumper. Vele zaterdagen later best trots op het resultaat. Op nog een logo’tje na en het aansluiten van de breedtjelampjes klaar voor het werk. De bumper-drager za

Zelfbouw Frontgewicht

91 foto's van @Valtra man

Valtra man
Foto van een Zelfbouw Frontgewicht/bumper. Vele zaterdagen later best trots op het resultaat. Op nog een logo’tje na en het aansluiten van de breedtjelampjes klaar voor het werk. De bumper-drager zal tussen de 200 en 300kg wegen, het frontgewicht 900kg en aan de drager is plaats voor 20 keer 38kg. Zo moet het met de ploeg beter lukken op de kopakker en vooral veiliger op de baan.

Reacties

+2
Valtra man
Zijkant

(klik om te vergroten)

+2
RVM
Netjes
+1
Boeder foto
Mooi gedaan
MaxxuM4ever
Ploegen doet u ook op andere banden zeker ? Deze lijken niet veel profiel meer te hebben.
Valtra man
@MaxxuM4ever neen, deze gaan nog wel een jaartje of 2 mee hoop ik. De foto bedriegt wat ook.
+1
MaxxuM4ever
@Valtra man wij ploegen op pirelli palude banden op de klei, dat is wel een verschil met deze banden. Vandaar mijn opmerking
Valtra man
@MaxxuM4ever hier leemgrond, niet superzwaar tenzij echt nat jaar. Wat het overigens wel lijkt te worden, het aardappel land lag er gisteren echt nog nat bij. Benieuwd dus of het met deze band nog goed gaat voor het ploegen voor de tarwe. Extra benieuwd of ik on-land kan ploegen..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Frontgewicht ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!