Foto van een autobrug. Emmer paste er anders niet onder 🤣. Foto is geplaatst door barteltie op 23-09-2021 om 09:53:11, met 8 reacties.

schaeff 823

barteltie
Foto van een autobrug. Emmer paste er anders niet onder 🤣

Reacties

GerbertXL
Jerrycan in de lengte overmidden zagen, heb je 2 mooie platte opvangbakken compleet met handvat en tuit.
Beetje plezier van de partner? Ik heb er 1 gehad, altijd wat met dat ding. Ingeruild op een afgetrapte inca die het al jaren prima doet met weinig kosten.
barteltie
@GerbertXL haha ja dat had ook gekund maar dit is wel leuker voor de foto🤣 Ja wel schik van rij er nu al 4 jaar mee zonder grote problemen alleen de lucht massa meter een keer kapot gehad. Is een 2 liter hdi dus ook nog redelijk vlot. Jij had een 1.6 denkik? Die schijnen een stuk minder goed te zijn
GerbertXL
@barteltie ik had een 1.9, niet vooruit te branden en nogal lekken maar geen motorische problemen, de rest was een drama.
barteltie
@GerbertXL ja Naja keer een raammechanisme kapot en de snelheidsmeter doet t ook niet bijvoorbeeld maar hij heeft me nog nooit laten staan🤣 die 1900's zijn niet zo snel idd dan loopt dit beter
+1
arjanvw
@barteltie zo'n hdi hebben wij ook, heerlijk scheurijzer!😀
+1
deJong

(klik om te vergroten)

Het kan over het algemeen niet veel slechter dan mijn scudo🙈
+3
Fendt926Driver
Ha ha.
Als het niet kan zoals het moet.
Dan moet het maar zoals het kan.
Pracht oplossing

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de schaeff 823 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!