Strak grasveld hier. Op de vroege ochtend oprapen bij de plaatselijke golfbaan zodat ze de ruiten niet uit m'n trekker meppen.

John Deere 6910

GerbertXL
Strak grasveld hier. Op de vroege ochtend oprapen bij de plaatselijke golfbaan zodat ze de ruiten niet uit m'n trekker meppen.

Reacties

+1
Fendt926Driver
Agressief volk die golfers?
GerbertXL
@Fendt926Driver alleen als je in de weg staat. Gezien het aantal ballen dat die mannen en ikzelf eruit geraapt hebben is het zeker niet onmogelijk dat er ballen terechtgekomen op plekken die daar niet voor bedoeld zijn.
Fendt926Driver
@GerbertXL hier gingen we wel eens grashakselen op een perceel gras waar ook evenementen zijn waaronder golfen.
Nou het eerste keer dat er een golfballetje door de pijp roffelt schrik je je wezenloos.

Maar vanuit de haksel kabine zag je de balletjes wel prachtig liggen in het gras.
+1
timvanr
@Fendt926Driver als greenkeeper of als je dr aan het werk bent heb je in principe voorrang op de golfers. Maar je moet ze niet te lang laten wachten en het wel in de gaten houden als ze slaan
Fast Eddy
@timvanr

Als golfer moet je inderdaad uitkijken waar je de bal naartoe slaat. Je mag ook niet over GUR (Ground Under Repair) gebieden slaan. Een oud collega bij Combi Drain kreeg eens een bal tegen de stijl van de cabine aan. Hij schrok zo erg dat hij het balletje opgeraapt heeft een direct het bos in smeet.
+2
jehan
Heb met stobben frezen naast een golf baan ook een keer een bal heel dicht bij gehad ..heb em nog steed hier thuis liggen hihihih
+1
jan4072
Ben ook een keer uitgenodigd voor een party op de golfbaan. Dacht altijd dat de golfkarrtjes er waren voor mensen die te lui zijn om te lopen en hun golfzak voort te trekken. Niks van dat alles op onze party. Het werd vol gezet met bier en andere nuttige drankjes 🍹🥃🍷🥴😵

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!