Foto van een Case International Magnum 7250 Pro. Foto is geplaatst door Loonwerker uut twente 2 op 03-10-2021 om 00:18:59, met 4 reacties.

Case International Magnum 7250 Pro

Foto van een Case International Magnum 7250 Pro

Reacties

+6
valmet6400power
Ik heb geen ervaring met deze trekkers, hoe ze rijden en qua betrouwbaarheid maar om te zien is het wel echt een streling voor het oog!
+2
remco rooks
@valmet6400power loonwerker hier in de buurt heeft wel meer als 20000 uur met zon een gereden supertrekkers. veel voor een grote drieasser mesttank gestaan met bouwland injecteur. wel regelmatig versnellingsbak los omdat die bakken niet heel super konden tegen veel op en terugschakelen met een zware mesttank
+1
MaxxuM4ever
@remco rooks die verhalen ken ik inderdaad, hier een loonwerker had ze voor de kilverbak staan, ook de hele dag op en af schakelen onder aardige belasting.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Magnum 7250 Pro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!