Foto van een John Deere 6620, bezig met het maaien van de 2e snee! Met een prachtig uitzicht over het vee!

John Deere 6620

+2
ZETOR9641
Foto van een John Deere 6620, bezig met het maaien van de 2e snee! Met een prachtig uitzicht over het vee!

Reacties

+1
dx11
Toen nog met frontmaaier 🤔
ZETOR9641
@dx11 klopt eenmaal kuhn wil je toch niet veranderen 😛 nee zonder gekkigheid, dit was een demo, werd ons zo aangeboden alleen is het nog niet echt wat we zoeken. Je merkt toch op veel vlakken dat de kuhn net wat beter is.
dx11
@ZETOR9641 ah, vandaar. Ik heb vorig jaar het zelfde type achtermaaier gehad, zon 632 pro. Maaide wel leuk, maar hield het ook niet zo lang uit 😅
ZETOR9641
@dx11 hoe kan dat dan?
dx11
@ZETOR9641 gekocht met schade, voor bijna 1000euro onderdelen in gestopt en na 100 hectare (icm frontmaaier, dus 50 voor de achtermaaier) alweer slijpsel in de olie. Toen ingeruild op de mengwagen
+1
@dx11 ook niet echt eerlijk…een sloopmaaier kopen, beetje oplappen, en erachter komen dat er meer schade was als wat je vervangen hebt, en dan zeggen dat het niks is.
Had met een kuhn of claas of fella ook kunnen gebeuren
dx11
Quote Reactie van @ronald-deutz-fahr:
en dan zeggen dat het niks is.

Dat stukje heb ik geen actieve herinnering aan. Ik zei juist dat het maaien mij positief verraste. Daarnaast was er niet persee meer stuk als vervangen, maar begon mogelijk het vervangen deel weer stuk te lopen
oanejorrit12
@ZETOR9641 wat bevalt er niet aan dan? Hier de groene en een van de eersten, maar is niks mis mee verder
ZETOR9641
@oanejorrit12 wij hebben best wat gooitjes op de kopakkers en dan merk je toch echt dat de vicon best wel veel pendeld en dan plukken gas laat staan. Wat de kuhn aanzienlijk minder doet! Ook met het zware gras van de eerste snee had ik het vermoeden dat de kneuzer het gras ook niet meer kon verwerken als ik sneller reed dan 14 km/h! War appart is omdat er een bredere kneuzer in zit. Verder was de maaier van 2021 en had op sommige plekken al roest en vrat het doek rond om de maaier ook al een beetje op. Verder op lange stukken was het maaibeeld wel prima! Het wisselen van de messen gaat ook net wat soepeler als de kuhn. En het is mooi compact maaier ten opzichte van modellen van andere merken. Alleen vindt ik toch dat kuhn alles net wat beter voor elkaar heeft, net wat meer de puntjes op de i.
oanejorrit12
@ZETOR9641 aah zo, je veren meer aandraaien helpt ook niet?
@dx11
Quote:
hield het ook niet zo lang uit

Quote:
Dat stukje heb ik geen actieve herinnering aan

Excuus, ik bedoelde natuurlijk suggereren dat de maaier niet naar verwachtingen voldeed. Misschien te hoge verwachtingen van een sloper voor de kiloprijs?

Maar je snapt m’n punt wel, reparatie aan maaibalk valt niet gauw mee, ietsje slijtage en overal zit slijpsel tussen..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6620 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!