Foto van een Fendt 942, als ik het goed heb 420 pk, hier rijden ze er de kuil mee aan.. Geplaatst door wotan2 op 12-10-2021 om 22:35:14, met 10 reacties.

Fendt 942

+1
wotan2
Foto van een Fendt 942, als ik het goed heb 420 pk, hier rijden ze er de kuil mee aan.

Reacties

Baltus_steyr
Best gewicht op de kuil!! Zijn de meeste kuilen daar in een silo/wandjes?? Met enkel een schaafbladje kun je het mais niet heel goed of mooi op de plek krijgen?
+1
wotan2
Hier een sleufsilo, met wanden van bijna 3 meter. Bij de meeste boeren ligt hier wel een soort van sleufsilo. Veel gewicht maar ook mooie banden, zag toch liever een lader of iets dergelijks.
T60401
@wotan2 Andere loonwerker dan de eerste keer?
+4
wotan2
@T60401 Nee, zelfde loonwerker, ik ben niet zo van het verhuizen, als ik ergens goed geholpen word tegen een redelijke prijs blijf ik op de zelfde plek.
+1
Siete
@wotan2
Uiteindelijk betaald zo iets zich altijd terug is mijn idee. Weten wat je aan mekaar hebt..
+2
wotan2
@Siete Precies
T60401
@wotan2 viel mij op dat het een hele andere hakseltrein was vandaar de vraag. maar loon werker heeft dus veel verschillend materiaal.
wotan2
@T60401 De John Deere en de Renault waren, volgens mij, boeren door de loonwerker in gehuurd waren.
+5
wotan2
De buurman vroeg laatst ook al of ik een goede prijs onderhandeld had. Ik zeg nee, doe ik nooit. Ik vraag of en wanneer ze kunnen hakselen, en verwacht dat hij goed werk levert. De rekening volgt van zelf, is deze buitensporig word hier over gediscussieerd. Worden we het dan niet eens, gaan we rondkijken. Rond kijken doe ik meteen als het werk me niet aanstaat, maar in Nederland zat ik de laatste 20 jaar ook, met alles wat hij kon, bij een loonwerker, de rest deden 2 andere.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 942 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!