Foto van een John Deere 2450 ,waarvan  ik denk dat die er al even staat.. Geplaatst door New Kobelco op 13-10-2021 om 09:21:46, met 12 reacties.

John Deere 2450

+4
New Kobelco
Foto van een John Deere 2450 ,waarvan ik denk dat die er al even staat.

Reacties

+2
Towaberg
Hogedrukreiniger zou al wonderen doen, maar waarom staat hij er al zo lang? Serieus probleem misschien!
+6
stijn-de-bock
Minstens een maand ja,het kan ook zijn dat deze er zelfs al wat langer staat, altijd jammer zoiets. Hier in de buurt staat een inter al 20 jaar of zo te rotten, iets met een erfenis waarin ze het niet eens raakten over de waarde,helaas zal de waarde niet stijgen met meer mos en jaren.
+2
walker1
@stijn-de-bock @Towaberg Moeilijk te zeggen hoe lang deze er al staat, aan de groene aanslag te zien, denk ik al meer als een jaar, maar als ik naar de banden kijkt, die staan nog niet plat, nog niet eens slap. Zou die misschien af en toe nog gebruikt worden, maar altijd buiten staan en nooit aandacht krijgen? Als je door groene aanslag heen kijkt en inderdaad, hogedrukreiniger zal wonderen doen, dan zit deze er nog niet zo slecht uit. Er mist een deur, maar verder zit al het glas er nog in, verlichting zit er ook op (misschien branden niet alle lampjes, maar het glas en zo is nog heel. Spiegels zitten er nog op. Bakcilinder van voorlader is uitgeschoven, maar is ook nog niet roestig. Zelfs bij een serieus probleem is het nog zonde om het zo te laten staan, is altijd nog in onderdelen te verkopen. Hier op TF komt bv regelmatig een vraag naar een voorlader voorbij.
+2
2850Johndeere6R
Zonde van zo'n brok kwaliteit 😪
+4
noordhof
Dit is maar een triestig zicht , maar we zien het nog dagelijks . Mensen hebben wat paarden en ze hebben een trekker nodig of ze denken dat , kopen iets en dan gaat het soms de verkeerde kant op . Geen schuur , ...
+4
Hannesman
@noordhof sommige mensen hebben echt nul waarde voor materiaal inderdaad
+1
Towaberg
Aankopen kan iedereen, maar onderhouden!
+1
JarnoDrenthe
Groene aanslag zit onder de voorband , is wel wat bewogen in ieder geval.
Towaberg
@JarnoDrenthe scherp gezien 👍
W-JD
Waar staat deze??
New Kobelco
@W-JD
In centrum van Kapellen België, eigenaar is vorige week overleden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!