Foto van een Cat Meerdere en een man 6x6 tijdens het schaft dezemiddag.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 14-10-2021 om 20:04:30, met 7 reacties.

Cat Meerdere

+2
stijn-de-bock
Foto van een Cat Meerdere en een man 6x6 tijdens het schaft dezemiddag.

Reacties

+2
deutz d25s
Mooi materiaal.
New Kobelco
Laat je Camion daar staan s’avonds, of moet die mee?
stijn-de-bock
@New Kobelco ik rij er alle dagen mee naar huis tot 3 meter van mijn achterdeur, handig om mijn eten en drinken in de cabine te krijgen zonder koelbox.
New Kobelco
Oow dat is wel lekker, rij je langst E19 of A12? Wij zijn in Sint Martens latem bezig, ik rij momenteel elke dag door jou achtertuin. Je ziet links en rechts van E34 best wat steyr trekkers rijden, denk dat er een populaire dealer in de buurt zit?

(klik om te vergroten)

stijn-de-bock
@New Kobelco meestal A12 en N16,hier zit inderdaad een dealer vlakbij die ongeveer 100 nieuwe tractors per jaar verkoopt.
stijn-de-bock
@New Kobelco als je es tijd hebt kom je maar es langs .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Cat ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!