Foto van een Roberine F3 ik had een aanrijding met mijn eigen kooi nadat de arm het begeven had.. Foto is geplaatst door A.H.S. op 16-10-2021 om 23:49:44, met 3 reacties.

Roberine 1500

+1
A.H.S.
Foto van een Roberine F3 ik had een aanrijding met mijn eigen kooi nadat de arm het begeven had.

Reacties

Fast Eddy
Niet best. Arm weer gelast of een nieuwe arm erop?
+1
A.H.S.
Nieuwe arm erop,vrij eenvoudig te verwisselen.
Gebeurt ook wel eens dat een arm krom wordt gereden,maar meestal buigt de as midden op de bak eerder,als je iets onverwachts raakt.
Ik had vroeger zelf ook wel eens een arm krom gereden,ik wilde even snel aan de kant draaien voor een aankomende auto toen ik gedeeltelijk op de weg aan het maaien was.
Ik had de kooien iets van de grond gelift met de voetschakelaar,maar door mijn draaiende beweging kantelde de buitenkooi naar beneden.
En die kantelde dus met de punt in een gat naast het fietspad, in de zijkant van het asfalt.
Toen stond ik ineens met een enorme schok stil
Daarna kwam de kooi halverwege bij het heffen tegen de zijkant van de cabine,dus ik dacht dat de hele boel krom was. :-s
Ik naar de werkplaats bij Roberine fabriek,waar er ze er even een nieuwe arm in zetten en ik weer verder kon maaien

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Roberine 1500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!