Foto van een Massey Ferguson 100. Foto is geplaatst door Red4ever op 18-10-2021 om 19:37:23, met 14 reacties.

Massey Ferguson 130

+4
Red4ever
Foto van een Massey Ferguson 100

Reacties

draaipiet
Mooi rijtje
+1
Massey 2705
That is a nice collection of the red giant's ! That's how they were called , when they first came out with the 100 series. 👍👍
John k
Is the 4 wheel drive a 185 model?
Massey 2705
@John k jouw Frans is net zo goed als de mijne !😅
John k
@Massey 2705 tres bien ....😇

En dan te bedenken dat ik al eens een poosje in Frankrijk gewerkt heb 😄
( wel lekker relaxed daar op de farm)
Massey 2705
@John k ik heb er een week met een makelaar rond gereden ! Dan maar naar Canada 😊
+3
John k
@Massey 2705 soms denk Ik wel eens van: wie is er nu gek......tijdens het gras hakselen daar zaten we gewoon iedere keer anderhalf uur tussendoor te lunchen met een paar wijntjes erbij.......

Was nog niet zo gek 😁
erik9831
@Massey 2705 en wat te zien gekregen toen, in Frankrijk ?
+2
Massey 2705
@erik9831 ja hoor , 4 dagen varkens bedrijven bekeken met een franse makelaar. Ik zelf spreek geen woord frans . Maar mijn engels was altijd aardig goed. We hebben rond gekeken in Bretagne en Normandie.
De varkens provincie,s van Frankrijk. De mensen waren vriendelijk . Maar er zat net niets tussen wat ons paste.
Dit was in 1994. In die zelfde tijd adverteerde de regering van Alberta Canada, dat ze jonge ondernemer,s zochten voor in de varkens houderij. En van het 1 kwam het ander .
+3
John k
@Massey 2705 ik was samen op vakantie met m'n vrouw naar de Sima landbouw bears en de Sia. ( en eifeltoren en dat gebeuren , daarna een paar nederlandse boeren bezocht.

Een paar weken daarna belde 1 van die boeren dat die nog hulp mocht hebben omdat zn vrouw een baby had gekregen , zodoende heb ik er een tijdje gewerkt.

Achteras gezien was dat relaxe nog zo gek niet. Nu hier in Ontario komen we altijd uren te kort in een dag......(ja, ik weet het, dat ligt ook aan ons zelf. )

Vanmorgen om 4 uur begonnen , vanmiddag om 18.30 klaar in de stal, gegeten en daarna nog een poosje aan de Massey van een tractorfan hier gesleuteld.

Net nog een uurtje rondgehangen vlakbij waar net de eerste mais gecombined wordt voor m'n werkgever, hij was zelf met een kipper de wet bin aan het volmaken, zodat de droger vannacht door kan daarna nog een keertje mee naar het land met de kipper.
Naar huis het voer aangeschoven in de stal en nu om 22 15 aan een koud biertje........en morgenvroeg om 4 uur begint het feestje weer opnieuw....😁😁😁😁
+2
Massey 2705
@John k ik ga niet eens de moeite nemen , uit te leggen hoe mijn dag was !! 😅😅
Maar ik ben met je eens , Frankrijk was meschien zo gek nog niet voor mij. En , ja . Het legt ook aan me zelf hoor , dat nooit klaar zijn !
+2
Chrisje
@Massey 2705 ik woon al 25 jaar in frankrijk en ben nog altijd aan het werk. Ligt niet aan het land maar gewoon aan onze nl mentaliteit. Overigs niks mis mee. Al kan het soms wel iets minder want de meeste fransen werken half zo hard en komen er ook.
+1
Red4ever
@John k no John, it's a 165, 1971 model

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!