Foto van een Kverneland TA 465Onder het motto alles moest er even in. Foto is geplaatst door Henkkouters op 06-11-2021 om 16:13:28, met 5 reacties.

Kverneland TA 465

+1
Henkkouters
Foto van een Kverneland TA 465

Onder het motto alles moest er even in

Reacties

MF 2725
Ff met de FX vol geblazen. 😀
+1
Henkkouters
@MF 2725 dit was nog met de 1805 net voor dat de Fx kwam
langeslagdiesel
Als hij met de hakselaar is geladen zit er evengoed bijna niks in zo. We hebben in der tijd de proef op de som genomen. 1 taarup onder de pijp. ( fx60 ) 1 taarup met de opraper laden, in het zelfde perceel. Scheelt gewoon 30 % wat je minder laad als je het er los in blaast. En dat verschil is met de moderne Wagens nog groter denk ik. Deze persen aanzienlijk vaster. ( als je alles geloven mag)
JD BORN 2 FARM
@langeslagdiesel Klopt helemaal bij een schuitemaker krijg je er maar zo geen dikke bult op, maar de pers dichtheid is enorm hoog

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kverneland TA 465 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!