Vanmiddag was het

Onbekend Onbekend

+3
remco rooks
Vanmiddag was het "slachtfest". De kraan gedemonteerd om hem naar het oudijzer te brengen. Alle cilinders er af, bak er af, alle ollieslangen er af, aandrijving van de hydrauliek pomp er af en natuurlijk de ollie er af. Het onder stel word bewaart om een pomptankwagen van te maken.

Reacties

remco rooks
Voor de handige harry hebben we nog 8 cilinders te koop

Tevens zijn de 2 graafbakken ook te koop

(klik om te vergroten)

+1
Deutz fahr 5206
Waarom sloop je hem als de cilinders en de hydroliek het nog doen?
+1
marco2250
@Deutz fahr 5206 zoon ding is niks waard lijkt me
remco rooks
@marco2250 snel naar de oud ijzer boer dreks geld van maken
+2
remco rooks
@Deutz fahr 5206 ja dat doet wel maar de slangen en dergelijke.... vorig jaar al 2 keer gehad slang geknapt met kuil ondergooien gelukkig bleef het plastic heel. en wat betreft de slijtage poe de bussen en pennen kon je er met de pink uitdrukken. heb hem ook compleet proberen te verkopen maar voor zo iets aparts was niemand te vinden die voor ons idee nog een beetje redelijk geld bood. deze kraan was ook een uitrustingsstuk van onze oude Unimog zat gewoon achterop de laadbak gebouwd. en in de begin jaren toen wij deze kraan hadden heeft deze kraan een bult grond puin en dergelijke voor ons verzet omdat we toen bezig waren met complete erfverharding. en aangezien we nu ook een kuil onderdekvrees hebben is deze overbodig geworden en gaat die bij het oudijzer heb hem op meerdere sites en in meerdere landen proberen te verkopen....

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!