Foto van een John Deere 7710 met een Strautmann giga-trailer 2246 DO. Foto is geplaatst door FearTheDeere op 28-11-2021 om 13:10:37, met 12 reacties.

John Deere 7710

+1
FearTheDeere
Foto van een John Deere 7710 met een Strautmann giga-trailer 2246 DO

Reacties

JD 6110
Ben wel benieuwd naar je ledbar op frontgewicht. Hoe is deze geschakeld?
+1
FearTheDeere
@JD 6110 links van de aftakas knop heb ik een lichtschakelaar zitten. Vroeger werd dat gebruikt om de verlichting van een werktuig te schakelen via een relais en stekker achter de cabine. Ik heb een 7 polige stekker bij de fronthef en gebruik nu de positie van de rem verlichting om 12V te schakelen voor in dit geval mijn ledbar. Aangezien je voorop geen rem verlichting gebruikt en ik die dus over had.
JD 6110
@FearTheDeere flinke bak licht zeker?

De 7710 ook alles in led?
+1
FearTheDeere
@JD 6110 ja die ledbar geeft wel een flinke bak licht. Gebruik het hoofdzakelijk alleen op de weg. Dan hoef ik niet mijn werk verlichting te gebruiken.
De 7710 zit verder ook (bijna) rondom in de ledverlichting. Alles is vervangen behalve de koplamp units. Het moest wel origineel lijken, en vindt de led armatuur niks lijken. Heb in de koplamp dus alleen de lamp vervangen voor een led lamp.
+1
catfan55
Prachtige trekker!
JD 6110
Trouwens geen last dat je de spatlap er af trekt als je met draaien voor dat blok bij de dissel aan komt ? Of stuurt deze wagen niet mee? Hoef ik bij ons niet te proberen dan ligt die er af. ( wagens met gedwongen besturing en schuine blokken)
+2
StevenBomers
@JD 6110 je moet ook niet met je banden tegen de dissel aan komen😇 #team blanke dissel
JD 6110
@StevenBomers tsja. Met haaks om trekken etc komt het nog wel eens krap aan..zeker als dat blok al de flap richting het wiel drukt. Maar ik zal er verder niks over noemen haha 😜
+1
B - W
@StevenBomers kom hier maar een poosje mee rijden, dan komt bij jou ook de grondverf wel in zicht 😂✅
+1
FearTheDeere
@JD 6110 zoals @StevenBomers al zegt.... niet tegen de dissel komen. Ja alles kan kapot natuurlijk. Maar ik rij er hoofdzakelijk zelf mee, dat scheelt ook alweer de helft. En de wagen is gestuurd, dus echt haaks om is bij normale omstandigheden ook niet nodig.
+1
Twan1640
Mooie combi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7710 en hebben de trefwoorden maïs hakselen en maisoogst 2021 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!