Foto van een John Deere 6150M met kverneland klepelmaaier/frees. Ik ben het gekorfd riet uit de sloot klein klein aan het slaan.  Trekker is eigenlijk telucht maar is tedoen. We hebben  een 10 jaar te

John Deere 6150M

+1
mieras
Foto van een John Deere 6150M met kverneland klepelmaaier/frees. Ik ben het gekorfd riet uit de sloot klein klein aan het slaan. Trekker is eigenlijk telucht maar is tedoen.
We hebben een 10 jaar terug deze machine gekocht voor een proef bij het waterschap. Maar die gingen er niet mee door.trekker van 250pk die er voor stond verkocht maar frees gehouden en nu komt die weer eens vanpas.

Reacties

+1
mieras
Het idee is dat het dan sneller verteerd

(klik om te vergroten)

Zoete
Levert mooi werk! het zal inderdaad mooier wegteren zo. je zegt frees/klepelmaaier, welke van de 2 is het, met soort hamers of vaste messen? of bestaat er een tussenmodel die ik niet ken?
MaxxuM4ever
Heftig ding als er 250pk voor mag
+1
mieras
@Zoete er zitten y klepels in en rechthoekege plaatjes ik kende het ook niet maar die krijgt het wel mooi klein
@MaxxuM4ever als een een brede waterloop vol riet heb wat ze op een rug gooien. dan heb je um zo tam. Vooral als er nog rietpollen of grond tussen zit. Dat lust die niet
JD 6110
Hier blijft alles de hele winter aan 1 rille liggen op het maisland. Pas in het voorjaar de frees er door. Dan is het riet al iets meer vergaan en wat breekbaarder..
MaxxuM4ever
@JD 6110 heb je dan niet meer kans op ongedierte wat zich lekker schuil kan houden in die rille?
JD 6110
@MaxxuM4ever euh. Ja misschien wel... maar dan moet je alle mest hopen ook verstrooien. Anders gaat het daar wel in zitten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6150M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!