Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6140Even mestmixen terwijl de mf de mest via een ondergrondse leiding naar de silo pompt. Kunnen we weer een paar weken voorruit.

Deutz-Fahr Agrotron 6140

+6
JoranK
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6140

Even mestmixen terwijl de mf de mest via een ondergrondse leiding naar de silo pompt. Kunnen we weer een paar weken voorruit.

Reacties

Marcsteffens6265
Deutz ingeruild?
JoranK
@Marcsteffens6265 Nee hoor. Even te leen zodat de eigen deutz een onderhoudsbeurtje kan krijgen.
Marcsteffens6265
@JoranK kan ook, jullie deutz kan vast nog wel jaren mee. En daarna komt daar voor zeker ook n rooie😜.
+1
JoranK
@Marcsteffens6265 De MF heeft wel een hele mooie voorlader trekker die hier past inderdaad. Alleen lijkt me een traploze versnellingsbak wel mooi bij een voorlader. En die zit nog steeds niet in de 5S serie helaas. En een Deutz zou ik ook zeker weer overwegen maar die hebben momenteel geen geschikte voorlader trekker voor mij in het assortiment.
Marcsteffens6265
@JoranK ik neem aan dat je dan bedoelt qua zicht met de steepnose op de 5s. Deze Deutz is denk ook net zo sterk als de mf, of is deze te vergelijken met jullie deutz.
+1
JoranK
@Marcsteffens6265 Dit is een 6 cilinder die kwa grote te verglijken is met de 6713S dat maar een 4 pitter is.

Die steepnose maakt de 5S in combinatie met de bediening een mooie voorlader trekker ja.Deutz heeft helaas een vrij hoge neus bij de nieuwste 4 cilinder die voor mij in aanmerking zouden komen maar ik wil niet teveel inleveren kwa zicht. Daarom zou deze trekker op de foto ook niet snel mijn voorkeur hebben omdat je met een 6 cilinder helemaal slecht zicht op de grond heb voor je. Moet wel toegeven dat de wendbaarheid van deze 6 cilinder mij uiteindelijk 100% meevalt. Stuurt lekker scherp en licht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!