Foto van een Massey Ferguson 6475 met Trioliet Triomix, bij deze ook een deelname aan de zelfladende voermengwagen challenge. Dit is de voercombinatie van de boer waar ik zaterdags werk.. Elke week sm

Massey Ferguson 6475

+2
SanderH
Foto van een Massey Ferguson 6475 met Trioliet Triomix, bij deze ook een deelname aan de zelfladende voermengwagen challenge. Dit is de voercombinatie van de boer waar ik zaterdags werk.. Elke week smeer ik het achtermes door met een elektrische vetspuit, ideaal en alleen de zijmessen zijn nog maar 1 keer vervangen in de 7/8 jaar dat ie op het bedrijf loopt.

Reacties

remco rooks
Bij Dieselbrink 😉 ?
+1
SanderH
@remco rooks Ja klopt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6475 en hebben de trefwoorden poseren , voermengwagen en voermachines geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

MEER FOTO’S