De nieuwere landbouwmachines zeggen mij maar weinig meer om ze te fotograferen. Maar wanneer het klassiekers zijn met een knappe silagewagen erbij, dan ben ik er als de kippen bij om het op de gevoeli

Fendt Farmer 310 LSA

+3
MMaarten
De nieuwere landbouwmachines zeggen mij maar weinig meer om ze te fotograferen. Maar wanneer het klassiekers zijn met een knappe silagewagen erbij, dan ben ik er als de kippen bij om het op de gevoelige plaat te leggen.
Deze Fendt Farmer 310 Turbomatic is toch wel een pareltje. Een pareltje waarmee dan nog eens het maisveld in duiken met een authentieke OVA silagewagen.
Foto's van deze OVA silagewagen in zijn vorig leven kan je dan ook vinden op deoudedoos.be/ bij het fotoarchief van Cobbaert uit Gistel!
Svendt28
@MMaarten Prachtige combinatie!
En vooral mooie foto's en reportage's dat jullie maken!👌👌👌
+1
MMaarten
@Svendt28 Steeds leuk om positieve reacties te horen, doet ons deugd en is een stimulans om verder te doen.
Fijn eindejaar!

Reacties

+1
1046
Klein maar dapperrrrr
Ritchie
@1046

Hele beste trekkers zijn dit. Het schakelpatroon is meestal wel lastig voor de meesten die er de eerste keer mee weg moeten maar verder zijn ze heel mans 💪
1046
@Ritchie zo lastig zijn ze toch nie??? Kwa schakelen
Ritchie
@1046

Mwa zitten wel een paar versnellingen naast mekaar is niet altijd even makkelijk als je het niet gewend bent.
+1
1046
@Ritchie jaren 311 en 312, en 510 gereden, had nergens last van
+1
RVM
@1046 ik vond de 40 versnelling niet altijd makkelijk te vinden in het begin. Schakelde nogal eens van de 30 terug in de 25.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 310 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!