Foto van een Same Laser 110 en vriendjes. Foto is geplaatst door christophe b op 26-12-2021 om 18:50:29, met 11 reacties.

Same Laser 110

+6
christophe b
Foto van een Same Laser 110 en vriendjes

Reacties

+4
Wimariete
Machtig mooi stel. Daar sta ik zo ongeveer van te kwijlen. Zonde dat hier geen Same dealer meer is.
+1
FONHOF
@Wimariete
Inderdaad prachtig
+1
wim-same
@Wimariete Bij ons ook zo Wim. De Deutz-Fahr dealer zit ongeveer 1,5 km bij mij vandaan, maar ze leveren wel onderdelen voor SAME, maar ze zullen nooit actief een SAME verkopen. Dan moet een koper echt alleen maar een SAME of een Lamborghini willen kopen.
+1
RVM
@wim-same als de dealer ze niet wil verkopen, moet je als koper toch nadenken welke kleur je besteld ivm restwaarde niet waar? Hier in de buurt een Landini/McCormick dealer waar mensen toch wel eens de rode bestellen ipv de blauwe vanwege de naam.
wim-same
@RVM Maar de dealer gaat mij toch niet vertellen dat ik een Deutz moet kopen ? Dan zal het wel een heel ander merk worden denk ik.
RVM
@wim-same zijn er buiten de kleur nog verschillen tegenwoordig?
wim-same
@RVM Ja, bij Same wel. Lamborghini en Deutz-Fahr zijn volgens mij wel hetzelfde.
wim-same
@RVM Maar bij een Ford boer hoef je ook niet met een Inter folder aan te komen.
+1
caseboy
Das n mooi rijtje
+2
a3vandiejen
Schitterend gewoon.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Laser 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!