Foto van een Massey Ferguson schijveneg folder met een 178 ervoor met een apparte mij onbekende cabine. Deze folder heb ik al lang en het is geen zeldzame want ik heb deze al vaker tegengekomen op mar

Massey Ferguson Folder

+5
stijn-de-bock
Foto van een Massey Ferguson schijveneg folder met een 178 ervoor met een apparte mij onbekende cabine. Deze folder heb ik al lang en het is geen zeldzame want ik heb deze al vaker tegengekomen op marktplaats, beurzen,.....maar het is een mooi plaatje van ongeveer 50 jaar oud.
+2
newholland-
@stijn-de-bock gewoon een sirocco cabine met ingebouwde veiligheidsbeugel.

Reacties

+4
wim-same
De 100 serie was de mooiste MF serie.
+1
Massey 2705
Heb je deze folder Stijn? Het schijnt een zeldzame te zijn is mij verteld

(klik om te vergroten)

+2
stijn-de-bock
@Massey 2705 deze heb ik niet ,zelfs nooit eerder gezien. Van de 100 serie heb ik ook maar 7 folders om precies te zijn( heb ze net geteld,map ligt voor me)
+2
Towaberg
@Massey 2705 evenals de folder hierboven, prachtig!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!