De familie Tavernier in volle actie! Deze familie is duidelijk besmet met het Renault virus en op de koop toe hebben ze ook nog eens last van de hakselmicrobe. Al heel wat jaren klopt hun hart voor he

Claas sf 80

+7
MMaarten
De familie Tavernier in volle actie! Deze familie is duidelijk besmet met het Renault virus en op de koop toe hebben ze ook nog eens last van de hakselmicrobe.
Al heel wat jaren klopt hun hart voor het merk Renault. Zoon Floris Tavernier knapte zijn Renault 951-4 eigenhandig op tot deze parel.
De Renault trekt hier op de foto nog een authentieke Record silagewagen van de bruine kleur.
Wanneer de Renault tractoren spik en span staan dan is het de beurt aan de Claas SF 80 die Floris op de kop wist te tikken en waarmee hij in 2020 met veel plezier in het gras dook.

deoudedoos.be/

Reacties

+1
wim-same
Prachtig en een mooi verhaal erbij.
RVM
Heeft hij ook geen 690 hakselaar? Die stond er deze herfst op z’n hof
MMaarten
@RVM Klopt! Deze is dit jaar erbij gekomen. Vorig jaar was het nog met zijn Claas SF 80 te doen 😉
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas sf 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!