Foto van een Case International 845 XL. Een goede manier om aan mest te komen was het leveren van stro aan een legeenden houder in Voorthuizen. Het was een mooi eind rijden de eerste keer dat ik die k

Case International 845 XL

+3
Fast Eddy
Foto van een Case International 845 XL.
Een goede manier om aan mest te komen was het leveren van stro aan een legeenden houder in Voorthuizen. Het was een mooi eind rijden de eerste keer dat ik die kant op reed. Door de rare balenmaat was ik vertrokken in piramide vorm. Helaas kwam ik bij de Knardijk een gat in de weg tegen waardoor alles op 1 kant kwam te staan. Lang verhaal kort, wagens in de berm gelost en opnieuw geladen. Alleen paste er 2 balen minder op. Oplossing 1 baal mee in de voorlader en de andere in een droge sloot verbrand.
+1
rommert14
@Fast Eddy en waarschijnlijk een halve dag verder
Fast Eddy
@rommert14

Dat zeker. De 845 was al wel een 40 km uitvoering. Alleen was het mijn eerste keer die kant op en de rondweg van Nijkerk lag er toen uit. Waardoor ik mij in bijna klem reed onder het spoorwegviaduct in Nijkerk.
+1
rommert14
@Fast Eddy Dat zal wel een spannend ritje zijn geweest 😆

Reacties

+4
Fast Eddy
Weet op de terug weg.

(klik om te vergroten)

En weer leeg.
+2
catfan55
Stro ruilen voor mest doen wij nog steeds hier, dat is de enige manier. We kunnen geen stro weg doen anders, hebben de organische stof nodig
+2
MaxxuM4ever
En wat vond je oude heer ervan dat je met 20 balen vertrok en met geld voor 18 balen terug kwam?
Die ene verbranden was wel een hele definitieve oplossing, wat oppikken op de terugweg geen optie?
+2
Fast Eddy
@MaxxuM4ever

Dit was nog steeds bij de akkerbouwer in Lelystad. Ik dacht ook dat ik hem op de terugweg weer op moest pikken. Hij kwam zelf met het idee om hem op te branden. Toen ik op de terugweg er weer langs kwam was alles schoon opgebrand.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!