Een gedeelte van mijn verzameling landbouwminiaturen dat ik hier in m'n collectie heb staan. Op jonge leeftijd vond ik het altijd al mooi om met miniaturen trekker en machines bezig te zijn. Ik verzam

Onbekend miniatuur

+1
john deere 8360r
Een gedeelte van mijn verzameling landbouwminiaturen dat ik hier in m'n collectie heb staan. Op jonge leeftijd vond ik het altijd al mooi om met miniaturen trekker en machines bezig te zijn. Ik verzamel ongeveer een jaar of 30 diverse miniatuur trekker en een klein aantal machines. Op de foto's zie je een gedeelte van de complete verzameling. In de loop van de tijd zal ik iets meer van laten zien.

Reacties

ArieV
Wat is in der loop van de tijd? Een half uur? Of hoe moeten we dat zien? Of heb je nog meer foto's? Als je al 30 jaar spaart, dan kunnen er nog wel 30 series van 6 foto's verwachten
john deere 8360r
@ArieV in loop van de tijd daar bedoel ik mee dat misschien volgende week een andere gedeelte op de foto zet en laat zien. Meer foto's had ik nu nog niet. Er komen geen 30 series van 6 foto's aan. Nee.. zooveel miniaturen heb ik ook weer niet. Misschien nog 3 series.
ArieV
@john deere 8360r was een vraag die in me op kwam! Maar dan zien we de foto's wel verschijnen. Ga je ook wel eens op beurzen shoppen? Of koop je zeldzame exemplaren?
john deere 8360r
@ArieV Ik ga wel eens naar de beurzen. Af en toe koop ik een zeldzame model maar de meeste modellen die ik koop zijn in onbeperkte oplage gemaakt.
Verzamel jij ook in trekker miniaturen?
ArieV
@john deere 8360r nee, ik spaar geld voor mn hypotheek 😊. Altijd wel leuk om naar te kijken! De kinderen spelen met dat soort spul.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend miniatuur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!