Soms bouwden we baggerlepels (slootbakken of...) aan de voorladers van trekkers, echt een succes was dat niet, meestal was de trekker te licht en had men geen druk op de achteras van de trekker,  van

Onbekend Van alles

+5
Rietman
Soms bouwden we baggerlepels (slootbakken of...) aan de voorladers van trekkers, echt een succes was dat niet, meestal was de trekker te licht en had men geen druk op de achteras van de trekker, van een vierwiel-aangedreven trekker had men in de vijftig jaren nog nooit van gehoord en was zeker niet gebruikelijk. (de trekker op de foto was een Massey-Harris )
+1
kramer
@Rietman De trekker op de foto is geen MH 55, die weegt bijna 3.5 ton, maar een 20 of 22 en die wegen ongeveer 1250 kg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Van alles en hebben de trefwoorden slootreinigen en Baggerlepel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!