3 op een rij:Komatsu PC 240 LCDeawoo Solar 300 LC-VDeawoo Solar 330 LC-V. Foto is geplaatst door Ernst-Jan op 13-11-2006 om 15:04:31, met 11 reacties.

Komatsu PC 210 LC

Ernst-Jan
3 op een rij:
Komatsu PC 240 LC
Deawoo Solar 300 LC-V
Deawoo Solar 330 LC-V

Reacties

paul
Was t beste? (naar jouwn mening)
Ernst-Jan
Tja, de Solar 330 zal het sterkste zijn maar ik vind de Komatsu wel het mooiste. HEb er ook niet zoveel verstand van (kranen)
Ernst-Jan
Het mag niet maar toch wat kranen erop gezet, mooi trio
Remiford
De kwaliteit van de eerdere Komatsu's waren verschrikkelijk goed, of dat nu nog zo is? ik heb wel 'es gehoord dat het niet zo geweldig meer is.
wij hebben nu zelf ook een Daewoo, en dat bevalt verschrikkelijk goed! Mocht er nog een keer een nieuwe kraan komen, dan wordt het zeker weer een Daewoo!
Ernst-Jan
Deze Komatsu is volgens mij uit 97, is dat een van de eerdere of ..., hij lijkt nieuw omdat hij vlak voor deze foto genomen is (2003) is overgespoten
Remiford
Ik weet niet of dat nog een is van de hele goeie kwaliteit, 97 is opzich nog redelijk nieuw. Wij hebben zelf ook zitten te twijfelen aan een Komatsu, achteraf blij dat het niet gedaan is vertelde pa.
Ernst-Jan
Ja 97 lijkt zo nieuw maar als je verteld dat hij 10 jaar oud is klinkt het ouder
Ernst-Jan
Maar een nieuwe Daewoo wil niet, Daewoo heeft alleen nog haar electronica afdeling, grondverzet = Doosan
Remiford
Ja nou je weet wel wat ik bedoel! ik weet ook wle dat wij een Daewoo Doosan op het veld hebben staan!
johndeere6910fan
Ik moet zeggen komatsu is nie taltyd de sterkste daewoo ook niet hoor cat en hitachi die zijn wel aardig goed dacht ik maar die 330 ziet er netjes uit nog hoor

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Komatsu PC 210 LC ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!