Foto van een Same Corsaro 70 (kan ook een ander type zijn) met opgebouwde Jamafa 1 rijige spruitenplukker. De laatste foto van mijn eerste oogstseizoen in Lelystad (2001). Het jaar erop was de trekker

Same Corsaro 70

+7
Fast Eddy
Foto van een Same Corsaro 70 (kan ook een ander type zijn) met opgebouwde Jamafa 1 rijige spruitenplukker. De laatste foto van mijn eerste oogstseizoen in Lelystad (2001). Het jaar erop was de trekker weg en had de akkerbouwer samen met nog te akkerbouwers een hele spruitenlijn opgezet. Een 3 rijige zelfrijdende Jamafa plukker en complete sorteerlijn zijn toen aangeschaft.

Reacties

+8
wim-same
@Fast Eddy Het lijkt inderdaad een Same Corsaro of een Saturno. De kruipbakken van Same waren erg geschikt voor deze spruiten plukkers. In de Hoekse waard zag je deze combinatie's ook erg veel.
+4
Fast Eddy
@wim-same

In de hoogtijdagen van de droogbloemen op Smilde had je ook zelfrijders met als basis trekker een Same.
+2
Martinsame
Mooie oude foto
Towaberg
Moet nogal iets geweest zijn om mee te rijden, zo een constructie voor je neus!
+2
Fast Eddy
@Towaberg

Hij reed alleen het kavelpad naar het land op. Als hij eenmaal voor de rij stond stuurde hij automatisch dmv een taster.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Corsaro 70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!