Eentje met buikpijn op de home farm....Lekkere vette zooi op de grond........ Foto is geplaatst door John k op 07-01-2022 om 19:07:44, met 16 reacties.

John Deere Onbekend

+4
John k
Eentje met buikpijn op de home farm....

Lekkere vette zooi op de grond.......
+1
valmet6400power
@John k
Oorzaak van de buikpijn al bekend? Of wordt nu onderzocht?

Reacties

+2
John k
.

(klik om te vergroten)

deufi
Opvangbank en korrel kennen ze bij jullie niet?
+2
John k
@deufi zeker wel! Dit is niet op mijn locatie.
Maar zag het zo staan op de home farm.....lekker met je schoenen er doorheen kun je wel zien aan de vloer. ( wat zegt dit over de monteur?)
+1
john deere 7810
@John k

heeft die dan? koppakking? of turbo probleem gehad? omdat de turbo ook van het spruitstuk ligt.
monteur is niet zo heel netjes opgevoed als je het mij vraagt. maarja dat is tegenwoordig wel vaker. een bezem leren ze niet meer mee werken...
@john deere 7810 onze jd heeft ook de koppakking kapot gehad zag er wel aardig kaal uit zonder motor, nu heeft ie nieuwe verstuivers gekregen maar kan het dan zijn dat hij ≈ 60 pk is "verloren" ?
@John k
Quote:
( wat zegt dit over de monteur?)

Het verschil tussen een veeboer en een monteur?
+1
John k
@ronald-deutz-fahr de persoon die dit doet zit alleen maar op de trekker en in de werkplaats, die heeft een hekel aan koeien 😄
+2
@John k haha, niet verwacht 🤪

Ik Zeg weleens,
Het verschil tussen een monteur en een veeboer
Niet elke monteur denkt dat die ook veeboer is
Maar Elke veeboer denkt wel dat die ook monteur is 🛠
toonvanbergen
Dit pk-verlies kan meerdere oorzaken hebben! Zijn de injectoren correct afgesteld ( inspuitdruk?), is de koppakking even dik ( wijziging eindcompressiedruk) , zijn de kleppen correct afgesteld? Enzovoort..
@toonvanbergen ze hadden er volgensmij kleinere verstuivers in gedaan, hij had eerst 165 pk op de aftakas nu niet meer. Kun je wel merken met optrekken en maaien
+1
Fendttrisixfan
Quote Reactie van @Jelle Boerkamp6110:
ze hadden er volgensmij kleinere verstuivers in gedaan,

Waarom vraag je dan nog aan wat dat het kan liggen 🤣🤣
@Fendttrisixfan ja weet ik ook niet 😂
john deere 7810
@Jelle Boerkamp6110

60 pk is wel heel veel. dan is er wel goed wat mis.
@john deere 7810 ja weet ik niet zeker maar het gaat om een 6620 met autoquad, die had toen we m kregen 165pk aan de aftakas. deze was de koppakking lek, het waren de verstuivers die niet goed meer waren? hij liep een beetje onrustig en rookte aardig veel toen hebben ze er nieuwe in gedaan en nu lis de trekker aardig tammer geworden en heeft ie dus ook minder vermogen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!