Een knappe verschijning de Schlüter Super 1250 VL Special van tractorfan lid [@schluterfan] tijdens het oogsten van mais in 2019. De wagen aan de Schlüter is er één van de hand van Jan Martens uit

Schlüter 1250vl special

+9
MMaarten
Een knappe verschijning de Schlüter Super 1250 VL Special van tractorfan lid @schluterfan tijdens het oogsten van mais in 2019.
De wagen aan de Schlüter is er één van de hand van Jan Martens uit Aartijke. Jan was vroeger loonwerker en maakte zijn wagens zelf. Niet alleen zijn wagens maar ook zijn hakselaars bouwde hij zelf op. De bak op de wagen is dan eentje van een oude hakselaar. Jarenlang reed de loonwerker met zijn eigen gebouwde hakselaars met bunker. Er reed steevast maar één silagewagen mee, zo spaarde hij altijd één chaffeur uit!
Naast deze knappe Schlüter rijd er een Claas SF 80 van nog zo'n groot liefhebber!

deoudedoos.be/

Reacties

Jan mf6465
Prachtig
+2
Zoete
Mooie combinatie. Prachtig om dat nu zo te kunnen zien rijden .
steyrlanzboy
Mooi
a3vandiejen
Heel mooi.
+1
Gavrie Willemsen
Machtig
+1
a3vandiejen
@Gavrie Willemsen Je ziet het al voor je Gavrie?..moet toch geweldig zijn om straks zo rond te rijden.
+1
Gavrie Willemsen
@a3vandiejen ja inderdaad…ik heb nog een lange weg te gaan maar het komt goed
a3vandiejen
@Gavrie Willemsen Geduld is een schone zaak.😃, dat zit wel goed bij jou.
+1
Gavrie Willemsen
@a3vandiejen het is zo hè Adrie: het moet ook allemaal niet te snel gaan. Van elk stuk waar ik mee bezig ben geniet ik op en top van. Nu zijn ze de vooras volledig aant reviseren, de motor is weggebracht en ze zijn de cabine aan het stralen. Ik zit ook in een Schlüter-watsappgroep waar enorm veel reactie op komt als je iets post of vragen stelt.
+1
a3vandiejen
@Gavrie Willemsen Dan gebeurt er achter de schermen al genoeg, er is ook een Same app en dan blijf je toch op de hoogte.
Altijd leuk gelijk gestemde.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter 1250vl special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!