Foto van een John Deere 6155M met een homburg drainspuit. Foto is geplaatst door JDuitW op 26-01-2022 om 11:22:05, met 10 reacties.

John Deere 6155M

+2
JDuitW
Foto van een John Deere 6155M met een homburg drainspuit

Reacties

+2
de-wit
Staat mooi op de banden
Fast Eddy
Dat is al een oldtimer. Loopt er mooi over met die brede banden.
JDuitW
@Fast Eddy ja klopt dit is echt al een oudje, drainspuiten wordt hier in de regio nauwelijks gedaan dus om in een nieuwe te investeren is ook weer zoiets maar een iets jongere machine zou wel welkom zijn. ja trekker loopt er zo mooi over maar het houdt niks over
Fast Eddy
@JDuitW

Als je het internet een beetje afspeurt kom je wel wat geschikts tegen. S&S en Sieger hebben de boom op de andere kant. Dus als je uitstapt sta je direct aan de goede kant. En als je de versie neemt 4 aangedreven wielen. Dan kan je de komende 30 jaar weer vooruit.
+1
JDuitW
@Fast Eddy ja we moeten er eens mee bezig maar het heeft geen prioriteit, soms staat die 2 jaar stil en zoals nu is er opeens weer een week werk voor. 4 aangedreven wielen lijkt mij ook mooi, wil nu toch nog wel wat slippen en soms kom je er ook niet mooi door en moet je weer even achteruit. boom aan de linkerkant zou ook niet verkeerd wezen
Fast Eddy
@JDuitW

Als je de aandrijving op de boom hebt scheelt het ook al wat. Soms kom je per toeval wat tegen.
+1
JDuitW
@Fast Eddy idd goed opletten 😁
Fendt612e
Hebben deze trekkers eigenlijk nog n boost net zoals bij de R serie?
+1
JDuitW
@Fendt612e ja 155 pk normaal en 172 met boost geloof ik

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!