De Same Minitauro 60 vandaag snoei en hakseldag, even flink laten werken voor de snipperaar.. Foto is geplaatst door Minitauro op 29-01-2022 om 18:18:24, met 8 reacties.

Same Minitauro 60

+8
Minitauro
De Same Minitauro 60 vandaag snoei en hakseldag, even flink laten werken voor de snipperaar.

Reacties

+3
arnold-arentze
Vindt die lekker beetje werken 💪💪
+4
wim-same
Ik heb vandaag mijn Minitauro 60 DT een geprobeerd te starten na een half jaar stilstaan. Letterlijk met een omwenteling lopen.
+2
Minitauro
@wim-sameDat is wel een goed motortje dan. De mijne heeft wel eens moeite als het koud weer is om aan te slaan en toch start ie altijd weer.
+5
Wimariete
Mooi dat je die oudjes even laat werken. Dat is beter dan alleen maar stilstaan of tochtjes rijden.
+2
Minitauro
@Wimariete De Minitauro gebruik ik overal voor en zo nu en dan moet ie even hard werken. Want zo'n hakselaar is toch een energie vreter voor een 3 cilinder, en zeker met een net wat te dik stammetje hout.
SAME rijder
De Minitauro 60 die we vroeger hadden startte altijd, maakte niet uit hoe koud het was.
wim-same
@SAME rijder De mijne start ook altijd. één omwenteling en hij loopt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!