Foto van een Ford Meerdere. Van links naar rechts: Ford 6610 gen 1, Ford 6610 gen 2, Ford 5610 gen 2. Foto is gemaakt in 2017. De middelste hadden we toen net. Het plan was om de linker weg te doen. U

Ford Meerdere

+4
Pieter Buren
Foto van een Ford Meerdere. Van links naar rechts: Ford 6610 gen 1, Ford 6610 gen 2, Ford 5610 gen 2. Foto is gemaakt in 2017. De middelste hadden we toen net. Het plan was om de linker weg te doen. Uiteindelijk zijn links en rechts weggegaan voor de Ford 7840.

Reacties

Ford6000
Mooi rijtje
NH-Ford
Weet je ook de historie van de middelste?
Ben altijd nog op zoek naar onze oude.. maar ben bang hem nooit in beeld te krijgen 😉
+1
Pieter Buren
@NH-Ford Hij rijdt nu ergens in ferwoude.
Wij hebben hem in zenderen gekocht. Die mensen in zenderen hadden hem in Friesland gekocht. Wat er daarvoor mee gebeurd is weet ik niet.
Dit zat aan de sleutel:

(klik om te vergroten)

NH-Ford
@Pieter Buren gezien dat verloop zal het niet onze geweest zijn 😉
Pieter Buren
@NH-Ford Je zou de rdw kunnen bellen en vragen of er een trekker met jouw VIN staat geregistreerd. Dat nummer zal je vast nog wel ergens op verzekeringspapieren oid hebben.
Weet alleen niet of de rdw daar antwoord op mag geven vanwege privacy.
NH-Ford
@Pieter Buren Haha, nee dat mogen ze niet.
Ze mogen niets prijs geven van zulke informatie, voor werk al is bij de hand gehad voor een ander dingetje namelijk.
+2
Chrisje
Prachtig rijtje zo, jammer dat ze weg zijn
+3
Pieter Buren
@Chrisje M'n vader wordt ook ouder en dan zijn de nieuwere trekkers toch iets comfortabeler (vooral voor je linker knie). Misschien koop ik ooit nog weer eens een 10 serie voor de hobby.
Chrisje
@Pieter Buren dat wel, je moet ze ook een beetje houden voor de hobby. Vooral de gen 2 vind ik heel mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!