Same onbekend van Loonbedrijf Blunders en co.. Foto is geplaatst door wim-same op 05-02-2022 om 17:33:50, met 49 reacties.

Same Onbekend

+6
wim-same
Same onbekend van Loonbedrijf Blunders en co.

Reacties

+5
arnold-arentze
Auw 🤕ik zag hem net op een ander kanaal ook langskomen. 🙈
+4
wim-same
@arnold-arentze Ja, op de dieplader. ha ha
+4
arnold-arentze
@wim-same Inderdaad ja samen met een Aster met spinnenweb aan spanbanden op dieplader
+5
MF 2725
Het was gelukkig al ff geen nieuwe meer.
🤔😂😂😂🙈
+3
Rondeutz06
@MF 2725 maar het blijft wel zonde van die 4×4
+3
Wimariete
Dikke zonde.
+5
jehan
@Wimariete jij toch niet aan het zagen geweest daar ??
+2
Wimariete
@jehan Nee gelukkig niet. Ik denk dat ik ook meer voorzorgsmaatregelen had genomen met zo,n mooie trekker in de buurt.
+5
jehan
@Wimariete zo mooi is die trekker toch niet ..heeft lijkt het wel jaren in het bos gestaan
+1
Wimariete
@jehan jawel, maar daar was wel wat moois van te maken geweest. Je moet er even doorheen kijken
+2
jehan
@Wimariete ja dat door heen kijken zal niet mee vallen zo
+3
Wimariete
@jehan nu niet meer, maar voor dat de boom er overheen viel , zou er toch wel wat van te maken zijn geweest? Altijd een beetje optimistisch blijven. Niet elke trekker wordt mooi oud. Hele dure, bijna niet te betalen trekkers worden Altijd gepoetst en geknuffeld tot en met. Die staan meestal ook binnen. De goedkopere wordt vaak niet naar omgekeken, en staan ook vaak buiten of in de koeien stal. Als zo,n trekker dan na een aantal jaren niet zo mooi méér is zeggen ze meteen, zie je wel, de dure trekker is toch beter.
+3
langeslagdiesel
@Wimariete ken een verhaal van een oude klant. Die kocht in der tijd een andere auto. Een commodore van een jaar of 10 oud om naar de markt en de kerk te gaan. Achter op het erf verbleven een hydro 84 en een 844. De garage moest verbouwd woorden want de Opel paste er niet in. De schuur stond vol met junk en de deur was nog voor trekkers zonder cab en of valbeugel. De auto van 10 jaar oud moest binnen staan, werd gepoetst en uitgezogen. De trekkers zagen er niet uit en hadden nog nooit een vetspuit gezien. En buiten was hun plek. Toen ze stuk gevroren waren werden ze tot barrel verklaard. Ik was toen een jaar of 16, maar ben zo van het erf afgereden met me service brommer. Nooit meer terug geweest bij die mensen.
jehan
@Wimariete dure trekker toch beter weet ik niet....wat ik wel weet is dat de huidige trekkers niet zolang mee gaan dan de oudere..net als in de auto wereld.huidige autos moet ik nog zien dat ze het net zo lang volhouden dan mn opel zafira ..die heeft het bijna opgegeven ..na 22 jaar en ruim 330.000 op de teller en dat met bezine moter..komt japannertje voor terug ben zeer benieuwd of ik die over 15 jaar nog heb
JD BORN 2 FARM
@jehan daar zeg je wel wat. Auto's worden tegenwoordig voor max 10 jaar en 200000 km gemaakt
Fast Eddy
@jehan

Zo lang een Japanner niet weggeroest is blijft hij rijden. Motorisch kan je geen betere auto kopen.
jehan
@Fast Eddy das nou juist het probleem ..hij begint bijna net zoveel olie te zuipen dan benzine..en hij komt in juli niet meer door de keuring..dus knoop maar door gehakt ..woensdag ruil ik de zafira om voor een jappaner
+1
Fast Eddy
@jehan

Reactie aangepast. Ik bedoel juist dat er motorisch geen betere benzine motor is dan een Japanner. Op een paar kleine missers na dan.
Wat voor auto heb je weer gekocht?
jehan
@Fast Eddy heb een nissan qashqai connecta weer gekocht
Fast Eddy
@jehan

Dat is geen zuivere Japanner. Nissan en Renault doen veel samen. Ik zou ook maar een marterverjager onder de motorkap plaatsen. Geheid dat er visolie verwerkt is in de rubberslangen.
+1
16045HSX
@Fast Eddy Klopt helemaal. Niet ver van hier een qashquai flink beschadigd door steenmarters en verderop een nieuwe kia kapot gevreten. Kia is vervangen voor een nieuwe.
Fast Eddy
@16045HSX

Bij ons in het dorp ook al. Zelfs vreterij aan een kabelboom van een John Deere. Trekker is uiteindelijk daarom weggegaan.
+1
jehan
@Fast Eddy er zijn meer merken die er last van hebben..het is maar net of er visolie gebruikt is met de produktie van de leidingen ..
Wimariete
@jehan je bedoeld olie tanken en benzine bijvullen. 😅😅
+1
jehan
@Wimariete nou dat ook nog net niet
+2
radium45
@jehan Nu is het al wel jaren zo dat de Japanse en ook Koreaanse auto,s aan de top staan wat betreft betrouwbaarheid volgens de cijfers van de ANWB wegenwacht. Met name Duitse auto,s staan het vaakst met pech langs de weg. En er zal ook wel een omrekeningsfactor gebruikt zijn om zo eventuele verschillen in het aantal auto,s van verschillende merken te corrigeren.
jehan
@radium45 klopt ja ..volkswagen is helemaal hopeloos hoorde ik laatst ..man was zelf vw monteur ..
radium45
@jehan zou best kunnen, schoonzusje van mij rijdt een VW Touareg en die klaagt ook over forse rekeningen altijd.
jehan
@radium45 ben ook met een tiquan bezig geweest ..werd me afgeraden door die vw monteur
radium45
@jehan Ik weet nog een Kever te liggen..
+1
jehan
@radium45 een kever te liggen ..vroeger vaak in een kever gereden ..mn vriendins vader had er een ..die namen we wel eens mee ..tding goed op gas trappen ..mien schoonpa reed nogal voorzichtig
+1
JD BORN 2 FARM
@jehan of juist wel, tis maar net hoe je het bekijkt
+2
wim-same
@Wimariete je kunt er nu beter doorheen kijken Wim
+2
langeslagdiesel
@jehan ja. Vroeg me eigen al af. Wie stond er eerder. De boom of de trekker. Ze gaan wel als Jansen en Jansen het bos uit gok ik.
+1
wim-same
@langeslagdiesel @Wimariete Toch niet bedoeld met Wim Jansen ? ha ha
+1
langeslagdiesel
@wim-same nee. Zo is het niet bedoeld, mijn opmerking.
+5
jehan
Kerel rent wel laat weg zeg
+2
jan-kees same
Zonde zoiets 😥,wat voor type is dit ?
Fast Eddy
@jan-kees same

Lijkt wel op een Hercules.
+3
wim-same
@Fast Eddy Nee, is geen hercules. Voorwielen en cabine van Hercules zijn anders. Het is wel een 6 cilinder zo te zien, dus Tiger six, Buffalo 130 of Trident 130
+1
Fast Eddy
@wim-same

Was er al een beetje bang voor. Een Hercules heeft zeker ook alleen maar uitwendige steekassen? Dan ga ik voor de Buffalo of Trident.
+4
arnold-arentze
@Fast Eddy @wim-same @jan-kees same In het originele bericht hebben ze het over een Tiger
+3
wim-same
@Fast Eddy Een Hercules hoeft geen doorlopende steekassen te hebben hoor. Dat had mijn Hercules vroeger ook niet.

(klik om te vergroten)

+3
a3vandiejen
Jammer hoor, Drago 120? Buffalo 130?
+3
jan-kees same
Blijft gissen zo 😄,ben wel benieuwd ,zo te zien aan de roest en aan de banden staat hij al effe zo
+2
Towaberg
🥲🥲🥲
+3
hooidonk
Ze kunnen wel mikken!
Of was hij omgewaaid?
+3
jan4072
@langeslagdiesel. Zo'n verhaal ken ik ook. Onze lang geleden naar Texas geëmigreerde buurman is terug voor vakantie. En pocht nog al een beetje hoe flink hij geboerd heeft en over alle uitbreidingen van zijn bedrijf. Hij zegt dat hij wel een dag nodig heeft om met zijn auto het hele bedrijf rond te komen. Zegt mijn broer: voordat we de Zafira kochten hadden we amerikaanse Chevrolet en koste ons dat ook minstens een dag en vaak kwamen we niet eens over.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Same ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!