Foto van een deel van m'n miniaturenverzameling. De afgebeelde modellen zijn allemaal van Britains.Het grootste deel zijn originele modellen uit de Britains Autoway-serie (1984). De New Holland en de

Landbouw miniaturen 1:32 Mijn verzameling

+9
Svendt28
Foto van een deel van m'n miniaturenverzameling. De afgebeelde modellen zijn allemaal van Britains.
Het grootste deel zijn originele modellen uit de Britains Autoway-serie (1984). De New Holland en de dumper erachter waren ooit blauw maar heb ik geel/zwart gespoten. De Ford 6600 en de unimog heb ik verbouwt uit wrakken van m'n speelgoed van destijds.
Heb deze al lang in de verzameling. Ook al zijn ze niet zo gedetailleerd als de nieuwe miniaturen op de markt, ik vind ze best wel mooi en uniek.

Reacties

+4
MF 2725
Mooie set zo.
+4
stijn-de-bock
@MF 2725 helemaal mee eens
+3
Massey 2705
Prachtig deze verzameling ! Je mist alleen de MF 135 in gele industrie kleur uit voering van Britains.
+5
Svendt28
@Massey 2705 Die MF heb ik ook, heb best wel veel oude Britains. Eigenlijk vooral uit nostalgie omdat ik ermee ben opgegroeit.
Heb ook nog de gele Magirus met kipbak en die met beton-mixer alsook de JCB rupskraan,hoort eigenlijk ook nog bij deze autoway-reeks. En voor de rest natuurlijk veel landbouwmachines en tractor's van Britains alsook de nieuwe gedetailleerde merken als weise, wiking, UH...

(klik om te vergroten)

+2
Massey 2705
@Svendt28 je heb hem dus wel.....😅
Mooi hoor ! En mijn compliment voor je mooie verzameling !
+2
JD BORN 2 FARM
Prachtig, daar zit een hoop geld in
+2
Svendt28
@JD BORN 2 FARM Toen ik ruim 20 jaar geleden begon met miniaturen te verzamelen waren deze nog vrij goedkoop vergeleken met nu. Zeker die autoway modellen zijn intussen heel duur geworden.
+2
Towaberg
Top Sven 👌👌👌
eduard-zwiep
Mooi
Britains was vroeger al mooi gedetailleerd
Ik heb zelf ook nog een heel setje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Mijn verzameling ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!