Naast de traploze varianten is de Lintrac nu ook leverbaar met een conventionele versnellingsbak met powershifttrappen. Daar was namelijk vraag naar vanuit de praktijk. Of deze powershifttractoren in

Lindner Onbekend

+1
AgriTrader
Naast de traploze varianten is de Lintrac nu ook leverbaar met een conventionele versnellingsbak met powershifttrappen. Daar was namelijk vraag naar vanuit de praktijk. Of deze powershifttractoren in de praktijk werkelijk voldoen, konden we testen met de eerste machine die van de band liep.

Het testrapport lees je hier: agritrader.org/test-rapport/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Lindner en hebben de trefwoorden trage powershift , Lindner Lintrac 115 LS , powershift , Tirool , cabinevering , trap 5 , ZF-Steyr-powershifttransmissie met 16 versnellingen , sturende achteras en Agri Trader Test Jaarboek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!