Foto van een Renault 80. technisch maar is in orde maken. Nieuw gekocht door mn opa dus weg doen we hem niet. er is nog een knappe trekker van te maken maar ik wil er eerst stuurbekrachtiging op maken

Renault 80

+5
marcel-pek

Foto van een Renault 80. technisch maar is in orde maken. Nieuw gekocht door mn opa dus weg doen we hem niet. er is nog een knappe trekker van te maken maar ik wil er eerst stuurbekrachtiging op maken omdat dit stuurhuis versleten is, heeft nieuws af aan al zwaar gestuurd ook met smalle banden. daarna een rolbeugel erop maken, er heeft ooit een cabine opgestaan maar daar is weinig meer van over. De trekker heeft tussen de 15000 en 20000 uur. de motor is niet heel fris meer maar dat is werk voor de volgende winter. Hij moet van de zomer eerst maar is voor de hefmast en voor de pluktrein. Daarna gaan we wat aan de motor en het uiterlijk doen.

Reacties

+7
a3vandiejen
Mooi dat hij al zo lang in de familie is, leuk project.
+4
manus
Mooie handige trekker👌
+4
stijn-de-bock
@manus en ook een mooi model renault, deze vind ik veel mooier dan de jongere types
manus
@stijn-de-bock

Idd nog het oude model
+2
Towaberg
Prachtige historie, komt helemaal in orde in jouw handen 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!