Foto van een Arbos 5100. Ritchie Bros Meppen-Versen (D).. Foto is geplaatst door Lucas Ensing op 13-02-2022 om 18:59:52, met 10 reacties.

Arbos 5100

+1
Lucas Ensing
Foto van een Arbos 5100. Ritchie Bros Meppen-Versen (D).

Reacties

+1
Albert Peters
Arbos is niet van de grond gekomen ala ze zo verkocht worden
Lucas Ensing
@Albert Peters Ik had er nog nooit van gehoord, terwijl ze hier op tractorfan wel staan. Foto's vanmiddag gemaakt.
+1
Albert Peters
@Lucas Ensing een jaar of 3 geleden heb ik er een paar zien staan in de franse pyreneen dat was de enige keer
+1
Albert Peters
@Lucas Ensing er staan een paar Arbos foto s in door mij geplaatste foto s van 2 jaar geleden
16045HSX
En Nederland is Arbos (lovol) niks geworden maar in andere landen worden ze toch nog verkocht. Kijk maar eens in polen: mechaman.nl/artikel/20220120/…
En ik heb ze ook wel gezien in andere oostbloklanden.
Ton_Deere
@16045HSX ja volgensmij is het een beetje de concurent van zetor. De zelfde prijs klasse en evenveel kwaliteit denk ik. Ik heb zelf beetje rondgesnuffeld naar die arbossen maar er zit bv standaart airco op maar een natte koppeling is al een optie. Je koopt ze voor weinig maar de onderdelen(op de motor na want dat is kohler) zijn niet te krijgen.
dirkao
Arbos was toch van oorsprong italiaans? Ik heb in een grijs verleden weleens een arbos combine gezien
Opgekocht door chinesen dus
Ik heb hier in Brazilie weleens een arbos trekker op een beurs gezien , een paar jaar geleden. Daarna nooit meer iets van gehoord of gezien
roscho
Quote Reactie van @dirkao:
Arbos was toch van oorsprong italiaans

Arbos was inderdaad een Italiaans merk, er werden o.a. combines gemaakt. De merknaam is opgekocht door het Chinese Foton Lovol (boerenbusiness.nl/tech/artikel/…). Daarnaast hebben de Chinezen het bijna failliete Goldoni overgenomen en daar worden nu die Fotons in elkaar gesleuteld en er een plakker "Arbos" op gemaakt.
Trekker die helemaal zo gek nog niet is, maar je moet er haast een 2e bij kopen voor de onderdelenvoorziening (boerderij.nl/lovol-arbos-neemt-goldoni-over/)
Intussen is de Nederlands importeur al weer gestopt met die trekkers en Arbos is ook weer nabij een faillissement (nieuweoogst.nl/nieuws/2020/…)
Lucas Ensing

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Arbos 5100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!