Het polijsten heeft zich geloond🤩Koste wat tijd en moeite maar dan heb je ook wat.. Foto is geplaatst door TerraJohnDeerefan op 25-02-2022 om 20:33:52, met 11 reacties.

John Deere 4050

+3
TerraJohnDeerefan
Het polijsten heeft zich geloond🤩

Koste wat tijd en moeite maar dan heb je ook wat.

Reacties

+4
TerraJohnDeerefan
.

(klik om te vergroten)

Groene spiegel 👌
JD 6110
Wat is het verschil tussen polijsten en poetsen met wax?
+2
TerraJohnDeerefan
@JD 6110

Bij polijsten schuur je eigenlijk een heel dun laagje van de lak af, waardoor de kleine krasjes verdwijnen en de lak weer als nieuw wordt.
+1
JD 6110
@TerraJohnDeerefan

Ok... Zelf nog nooit gedaan . Maar ziet er goed uit.! Met waxen komt de poetslap er ook altijd groen uit te zien. Haast zelfde lijkt me
+2
TerraJohnDeerefan
@JD 6110

Met waxen vul je de krassen op zeg maar, dus na een paar keer poetsen is het weer als eerst. Bij polijsten zorg je echt voor een "nieuwe" lak, ook doffe delen kun je zo weer origineel maken.

Was voor mij ook de eerste keer, even de tijd aan doen maar ging beter als verwacht.
JD 6110
@TerraJohnDeerefan oké. Vond van waxen ook wel dat die een jaar lang mooi bleef. Maar dit kan natuurlijk ook 👌
TerraJohnDeerefan
@JD 6110

Ja wax is eigenlijk gwn een bescherm laag die de krassen camoufleerd, dat kun je niet vergelijken met polijsten. Na het polijsten heb ik de kap ook nog gewaxt voor hem te beschermen.
@JD 6110 idd had ik dit jaar ook last van
MartenH
Als nieuw! Waar heb je dit mee gepolijst als ik vragen mag?
TerraJohnDeerefan
@MartenH

Met Menzerna '400' '2500' '3800' de eerste stap is wel de belangrijkste om met 400 alle krasjes weg te polijsten. Eerst met een excentrischte machine begonnen maar dat schoot niet op toen een verloopje gemaakt voor op de slijpschijf waar ik de toeren bij kan instellen, dit is een stuk aggressiever. Wel opletten dat kap niet te warm wordt.
Toen ik hem goed vond heb ik met de excentrische machine de 2 laatste stappen gedaan, maar dit is dan zo gebeurd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!