Vandaag na de natte periode weer verder met sleepslangen. Ging best mooi zolang je maar 1x er over ging. Beetje met beleid de slangen weer oprollen, dan is het te doen. Heeft echt nog niks over hier e

Fendt 724

+4
Siete
Vandaag na de natte periode weer verder met sleepslangen. Ging best mooi zolang je maar 1x er over ging. Beetje met beleid de slangen weer oprollen, dan is het te doen. Heeft echt nog niks over hier en daar maar goed. Niks vernield en toch weer een klant tevreden. 😁

Reacties

+1
arjanvw
Heb hier vandaag ook een rondje gelopen door de percelen en op sommige plekken is het nog zuinig met de draagkracht. Hoop nog een paar dagen te kunnen wachten.
+3
Siete
@arjanvw
Ja d'r zijn nog genoeg plekken te vinden waar de mollen nog met een snorkel op door de grond gaan 😉😅
Toch zijn wij blij dat we weer verder kunnen.
+1
arjanvw
@Siete haha! Met de sleepslang gaat het ook net wat eerder dan met de tank. (Vooral kopakkers). Zijn hier in de buurt sinds gisteren ook veel sleepslang combi's aan de gang.
+1
zettelmeyer
Word de greppel nu ook bemest?
Siete
@zettelmeyer
Buitenste element kan worden afgesloten. 😉 Komt met de bemester niet overal uit altijd elke baan de volle breedte te benutten.
+1
JD 6110
@Siete agja je kunt niet alles hebben. Als in de zomer de greppel droog staat dan valt het niet zo op 😜
+1
zettelmeyer
@Siete die sleepslang die hier komt kan de elementen heffen vandaar dat het wat raar lijkt
+1
wart
Hier valt ook nog niet helemaal mee, sleepslang wel wat gedaan maar nog behoorlijk nat wat van collega's begreep. Maar met dit weer droogt het gelukkig weer snel
BuvaM
Altijd mooi als jij je eigen schaduw ziet, dan smeert het op de kopakkers net iets minder.
angelo-nabben
@BuvaM en mooi recht ingezet met de bemester
+2
Siete
@angelo-nabben
Omstandigheden waren, zoals te lezen, dus danig dat er wel belangrijkere dingen waren om ons druk om te maken. Maar goeie opmerking verder. Recht uit de praktijk hoor ik al wel 😉👍
Siete
@BuvaM
U bedoeld?
Foto maken in de zon op wou niet, daar zag je niks van. 😄 Snap dus niet goed wat dat met smeren op een kopakker te maken heeft?
+1
BuvaM
@Siete Als de zon schijnt, zie jij je eigen schaduw en met de zon op het gras/bovengrond smeert het minder dan wanneer het vochtig is.
Siete
@BuvaM
Ja op die manier. 😅 Zag de link tussen beiden niet helemaal, maar geloof dat ik m snap. 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!