Foto van een Gleaner N7, S67zEen vreemde eend in de bijt. Even door de werkplaats en door naar Ritchie Brothers in Saskatoon voor de April veiling

Gleaner N7

+1
catfan55
Foto van een Gleaner N7, S67z
Een vreemde eend in de bijt. Even door de werkplaats en door naar Ritchie Brothers in Saskatoon voor de April veiling

Reacties

+1
WaterDeutzer
Is dat gebruikelijk bij jullie na kort gebruik machines naar Ritchie? Van bouwmachines weet ik dat. Na 1 aanneemklus machines direct door naar Ritchi en pas weer nieuw kopen bij een volgende klus.
catfan55
@WaterDeutzer niet echt, na een jaar inruilen is vaak voordeliger.

De situatie is hier iets anders. Er is een farm bij gekocht en deze kwam met alle machines. De machines zelf hebben wij niet nodig dus deze gaan door naar RB. De gebruikte Lexion 780 van de andere foto vervangt de MF & 2x gleaner S67
+1
WaterDeutzer
Ok, maar voor bouwmachines doelde ik ook op Canada & USA. In Europa huren grote bouwfirma's liever in bij loonwerkers of verhuurders. Mij lijkt dat Noord Amerikaanse systeem van kopen bij start klus en weer verkopen bij gereed werk een veel rendabeler systeem dan bij ons. Je kunt dan ook veel beter naar de komma calculeren voor je klussen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Gleaner N7 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!