Foto van een Fendt 1050 met Samson mesttank met 30 Meter bemester. Deze rijdt in het voorjaar zo’n 8 weken bij ons op het bouwland digistaat uit.

Fendt 1050

+3
DaanLek
Foto van een Fendt 1050 met Samson mesttank met 30 Meter bemester. Deze rijdt in het voorjaar zo’n 8 weken bij ons op het bouwland digistaat uit.

Reacties

+1
ArieV
Mooi spul. Maar welk land is dit eigenlijk? Lijkt mij niet in NL.
+1
DaanLek
@ArieV Duitsland, uurtje bij Hamburg vandaan aan de Elbe. Net Oost Duitsland dus
RVM
@DaanLek is dit in de buurt van Gresse?
DaanLek
@RVM gresse is een uur hiervandaan
RVM
@DaanLek in die hoek ben ik wel eens bij een klant geweest, 1 van de grootste groentetelers van DLD
MaxxuM4ever
Haha wat een verschil, hier komt de loonwerker gemiddeld 1 dag bij dezelfde klant mest rijden, bij jullie 8 weken aan 1 stuk. Is dat dan 24 uur per dag?
DaanLek
@MaxxuM4ever Komt ook wel door de afstand hoor, 25 km van de boerderij vandaan dus je staat af en toe wel eens te wachten op een vrachtwagen
rommert14
Is dit ook jullie eigen combi?
DaanLek
@rommert14 Nee de loonwerker doet dat voor ons. Liep allemaal via de biogas dus die regelden het uitrijden, maar omdat deze locatie net iets buiten de grens van 24km is moeten we het zelf organiseren. Op de andere locatie loopt wel als via de biogas.
DaanLek
@rommert14 Bij ons op het terrein staat een biogascentrale, die is niet van ons maar wel al onze mest gaat erdoorheen. Dat is misschien wel handig om erbij te vermelden haha.
rommert14
@DaanLek Aha op die manier, dat zie je daar wel vaker ja.
maikwolsink
Mooi bedrijf is dat,
Ik heb 1 jaartje voor wiegels mest uitgereden ook in die streek.
Geweldige tijd
12 uur op 12 uur af 7 dagen in de week.
En bij slecht weer onderhoud en daarna lol maken met elkaar.
Als het goed loopt sta je versteld van hoeveel m3 je in 12 uur weg kan werken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 1050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!