Foto van een John Deere 2850hl naast zijn opvolger.de 6130R precies 30 jaar evolutie.Met dit prachtige weer de voerwagen ook weer vol geprakt voor vandaag, de 2850 4wd staat voor de wagen zodat we de

John Deere Meerdere

+2
2850Johndeere6R
Foto van een John Deere 2850hl naast zijn opvolger.de 6130R precies 30 jaar evolutie.

Met dit prachtige weer de voerwagen ook weer vol geprakt voor vandaag, de 2850 4wd staat voor de wagen zodat we de lichte 2wd vrij hebben voor het land werk.

Reacties

arjanvw
Gebruik je de voorlader nog vaak van de oudere JD?
2850Johndeere6R
@arjanvw Meestal hang de palletvork aan deze trekker dat is winterdag ideaal met winter onderhoud. En zomerdag hangt de holaras bak achter aan deze trekker en dan de palletvork voor dan doet deze klusjes als waterbakken verzetten, links en rechts wat pallet en beton plaat stapel werk, koeien vissen als we een zwemmer hebben maar ook het bijrijden van zand als we weer een Saab het platen liggen of straten zijn. Het serieuze werk doet de 6130R.
+1
arjanvw
@2850Johndeere6R dan wordt die nog wel regelmatig ingezet. Altijd makkelijk zo'n 2e hulpje!
2850Johndeere6R
@arjanvw precies ja, dat we de 6R kochten konden we hem inruilen dan zou hij ons €2550 opleveren en toen zat er een net nieuw setje voorbanden om. Zie voor dat geld maar een mandje van alles te vinden. Nu als 3de trekker kom hij evengoed wel aan zo'n 100 uur per jaar en verder kost hij paar pompjes vet olie en filters.
+2
arjanvw
@2850Johndeere6R maar ook handig voor back-up. Mocht er een keer wat zijn met de R kan je in in elk geval de koeien voeren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!