Foto van een Massey Ferguson 35 foto van najaar '79 mijn vader op de trekker . Mijn opa broer en ik zelf achter op de zaaimachine .Ik wilde hem onder Massey Ferguson 35 maar dat werkt niet .

Massey Ferguson 35 X

+7
David Bakker
Foto van een Massey Ferguson 35 foto van najaar '79 mijn vader op de trekker . Mijn opa broer en ik zelf achter op de zaaimachine .
Ik wilde hem onder Massey Ferguson 35 maar dat werkt niet .

Reacties

+1
Prachtig
+5
Massey 2705
Mooi hoor ! Kooi wielen er aan , en zaaien maar ....! Winter tarwe zaaien ?
+2
David Bakker
@Massey 2705 Het zou ook graszaad kunnen zijn .
+1
draaipiet
In 1979 was dit ook al geen jong trekkertje meer, er zijn al meerdere vervangende modellen verschenen.
Prachtige foto / trekker
+1
David Bakker
@draaipiet Deze trekker is nog steeds in ons bezit het bedrijf is beëindigd in 2003 . Hij werd nieuw gekocht in 1963 als hoofd trekker . Op deze trekker heb ik leren trekker rijden .
draaipiet
@David Bakker Dus op de foto is de trekker al 16 jaar
+3
David Bakker
@draaipiet ja ik weet niet of dit nog de orginele laks is , hij is een paar keer overgespoten in zijn leven. Hij trouwens van 1961 . Mijn vader paste altijd goed op zijn machines , s, avonds alles binnen . Op tijd smeren , verversen .schoon houden .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 X ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!