Foto van een Massey Ferguson 2680, vanochtend de vaste mest op het land gereden. Mooi werk!. Foto is geplaatst door MF_3050_gek op 12-03-2022 om 17:00:39, met 19 reacties.

Massey Ferguson 2680

+7
MF_3050_gek
Foto van een Massey Ferguson 2680, vanochtend de vaste mest op het land gereden. Mooi werk!

Reacties

+4
Hannesman
Machtig mooi 👌💪
+2
catfan55
Mooi plaatje & Kwaliteit strooier 👌🏻👌🏻
+5
MF 2725
Zeker mooi werk, met zo'n span.
+3
wilbertkw
Hele mooie combinatie 👍💪
+6
hooidonk
Mooi span zo!
Met deze spiegels lijkt hij nog meer op de 8S
+3
Pauls
Quote Reactie van @hooidonk:
Met deze spiegels lijkt hij nog meer op de 8S

Kan je raden waar ze de mosterd gehaald hebben ...
+3
hooidonk
@Pauls
Ik kan het alleen maar toejuichen dat ze dit ontwerp weer nieuw leven in geblazen hebben.
+3
Pauls
@hooidonk Mij hoor je ook niet klagen, vond deze trekkers ook al mooi om te zien, er mee rijden zat er op onze (kleine) (hobby) boerderij niet meer in, dan had ik geen shift werk mogen kiezen maar vol gaan voor de boerderij van mijn grootvader (zo'n 30 ha 40 melkkoeien, 60 vetbeesten en nog wat kalveren), maar een aantal van mijn nonkels vond dat ze heel veel moesten vragen, en hebben uiteindelijk niet de prijs gekregen die ik er ooit voor wou geven, maar had toen al een andere beslissing genomen, ik denk dat ik het nu ook niet slecht heb, (volcontinu) shiftwerk en kan in mijn vrije tijd nog wat MF rijden.
+4
Rondeutz06
Mooie brute trekker
+4
a3vandiejen
Schitterend.
+3
Massey 2705
Prachtig deze trekker ! Is er een speciale reden dat er geen standaard velgen onder zitten ?
+4
MF_3050_gek
@Massey 2705 deze maat banden passen niet op de standaard velgen. standaard is het voor 28 en achter 38 inch. Nu voor 30 en achter 42 inch.
+2
hooidonk
@MF_3050_gek
De voorspatborden zitten er ook wel mooi kort op zo. Nog geen last mee gehad?
+1
MF_3050_gek
@hooidonk Nee gelukkig niet, maar op de foto lijkt de ruimte wel wat kleiner dan het in werkelijkheid is.
hooidonk
@Pauls
Jammer dat het zo gelopen is, net als met de 35x.
Hebben jullie vroeger ook zo'n 2000 serie gehad?
+4
Pauls
@hooidonk Nee spijtig genoeg niet. Het gaat niet altijd zoals je zou willen hé. We zaten toen met 5 boeren op een boogscheut van elkaar, en niemand ging stoppen zodat de anderen iets konden vergroten, anders was er wel een kans geweest dat zo'n +100 pk trekker op de boerderij was gekomen een 2620,2640 of mss 2680. Nu hebben we het allemaal wat meer bescheiden gehouden met de zeeeer goede 100 reeks. Heb van de week nog kar en wagentje hout gehaald en nu toch tijd genomen voor foto ...ucarecdn.com/4988ddbe-e4a0-4557-a83c-98e84d14a554/…
+2
hooidonk
@Pauls
Zo lopen dingen inderdaad nou eenmaal. Je kan daar ook niemand om verwijten.
Wat leuk dat je er aan gedacht hebt om een foto te maken!
Mooie combinatie zo, daar kan hij best aan werken!
+3
Pauls
@hooidonk Dat verwijten heb ik eigenlijk nooit gedaan, het is wat het is, en wat je hebt moet je goed koesteren.
Ja de foto, ik had vorige keer moeite uit het bos rijden van de wagen, nu dacht ik als ik de kar als achterbrug belasting kan gebruiken dan heb ik meer kans om met de wagen en kar uit het bos te geraken, en het was gelukt met minder moeite als alleen met de wagen, het had ondertussen wel een beetje gedroogd, maar toch spoorde de kar en wagen nog steeds even diep(+-10cm) in , maar ze lopen in zelfde spoor als de trekker en dat helpt dan wel in rechtdoor rijden maar ik moet via een bocht het bos uit, dus daar ging het ff wat lastiger. De wagen is iets meer beladen dan de vorige keer, hoogte is gelijk, maar had op vorige de bomen op 4 m en nu op 6 m gezaagd, omdat deze nu iets dunner waren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 2680 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!