Foto van een Case International Maxxum 5150 Pro met veenhuis tank.. Foto is geplaatst door inter844-s op 17-03-2022 om 11:17:21, met 10 reacties.

Case International Maxxum 5150 Pro

+3
inter844-s
Foto van een Case International Maxxum 5150 Pro met veenhuis tank.

Reacties

+4
BuvaM
Mooie foto.
Van heden of 20 jaren geleden? (lees het als compliment)
Jotke
Mooie combinatie!👌🏻🚜

Staat daar nu "milieuvriendelijke bemester"?

Dat zijn ze toch allemaal?
+1
Pieter Buren
@Jotke dat staat wel meer op die oude veenhuis tanks. Denk dat dat aan het begin van de bemestertijd een mooie verkoopspreuk was.
+1
Jotke
@Pieter Buren

Ja, kan goed. Ik zie in ieder geval niet wat er niet milieuvriendelijk kan zijn aan een apparaat dat zelf geen brandstof gebruikt en waar mest( dierlijke ontlasting dus natuur) mee uitgereden wordt.
+2
Pieter Buren
@Jotke hahaha, met zo'n bemester verbruik je aardig meer brandstof dan met een ketsplaat.
Jotke
@Pieter Buren

Ja dat geloof ik maar een apparaat dat zelf geen brandstof verbruikt en waar alleen maar natuurlijk spul mee uitgereden wordt kan niet slecht voor milieu zijn bedoel ik. Dus wat nu het verschil is tussen deze en andere zelfde soort bemesters wat deze goed voor milieu maakt en andere niet?
+1
remco rooks
Vandaag nog een onderhoudsbeurtje aan de 5120 Pro gedaan van de klant waar deze 5150 Pro vandaan komt. blijft een mooie trekker zo!!
+1
inter844-s
@remco rooks mooiwerk remco ! Dus die boer had nog een maxxum , dat wist ik niet.
Die boer heet toch raben ? Meende dat hij dat toen zij.
+1
remco rooks
@inter844-s ja klopt die heet inderdaad Raben. heeft voor 3 jaar geleden 2 oude inters ingeruild op een 5120 Pro met zelfladende voerwagen en afgelopen jaar heeft die de 5150 Pro ingeruild voor een Maxxum 130, dus heeft wel 2 jaar 2 echte Maxxum's gehad 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5150 Pro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!