Gras wezen zaaien waar vorig jaar een tijdje rijplaten gelegen hebben van wegen groot grondtransport. De platenbaan liep door 23 verschillende percelen heen waaronder 15 grasland. Hebben toen van perc

Claas Arion 660

+3
wart
Gras wezen zaaien waar vorig jaar een tijdje rijplaten gelegen hebben van wegen groot grondtransport. De platenbaan liep door 23 verschillende percelen heen waaronder 15 grasland. Hebben toen van perceel naar perceel tijdelijke dammen gemaakt. Nu alles weer terug hersteld en vandaag ingezaaid. Weinig hectares maar wel heel bewerkelijk klusje alle sporen weer in te zaaien en alle percelen in te gaan.
Is wel een hele fijne combinatie zo, mooie compacte trekker en rijd heel soepel en zaaimachine levert ook strak werk. Trekker is wel een van me favoriete

Reacties

+1
arjanvw
Mooi ding! Qua formaat is deze idd wel wat compacter dan een Axion. Van de week de sproeimachine bij het LMB gebracht voor de keuring en stond ook een nieuwe Axion. Dat zijn toch wel enorme beren van trekkers!
+1
wart
@arjanvw Ja klopt al valt me draaicirkel van de Axion's mee. Maar voor dit soort klussen is zo Arion toch wel gemakkelijker ook fijne lage instap, spring je er wat sneller in en uit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 660 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!