Foto van een Marani. Eerste rondje van het jaar maar weer aan beginnen... Foto is geplaatst door sameiron op 23-03-2022 om 14:59:12, met 13 reacties.

Onbekend Onbekend

sameiron
Foto van een Marani. Eerste rondje van het jaar maar weer aan beginnen..

Reacties

Pieter Buren
Gewoon op gras? Ik vind het idioot. Het is nog niet eens warm genoeg 'snachts voor een goede groei.
sameiron
@Pieter Buren even snel voor het weiden uit. Zonder water gebeurt er niks meer hier
Pieter Buren
@sameiron er gebeurt sowieso nog niks met die kou 'snachts. Kunt de koeien beter wat langer binnenhouden. Als je zo vroeg al beregent gaat het gras ook nooit diep wortelen en dan blijf je bezig.
stannetje96
@Pieter Buren het is ook nog zeiknat onderin
sameiron
@Pieter Buren zal per regio verschillen hier liep het mooi uit maar begint flink te verdrogen en met het vooruitzicht van geen regen nu maar even snel er overheen. Als koeien er lopen word het ook lastig. Langer binnen houden is geen optie, gras is al aan de lange kant
Pieter Buren
@sameiron natuur gewoon z'n gang laten gaan denk ik dan. Als het 'verdroogt' groeit het ook niet meer en wordt het dus ook niet te lang voor de koeien. Kun je de koeien ook langer binnenhouden.
+1
T60401
@sameiron Alsof de dieselolie en electra voor niks is momenteel.
sameiron
@T60401 electrisch inderdaad. Met zonnepanelen gaat het nog iets
Baltus_steyr
Dit is er erg vroeg! Voor volgende week staat ook wel wat water op de planning....
+1
sameiron
@Baltus_steyr ja klopt zag het ook. Vanmorgen alleen nog niks, in 2018-2020 ook vroeg bij geweest toen heel blij mee geweest. In de zomer wil hier dan niks meer
JD 6110
Wel vroeg inderdaad.. maar als de regen altijd pas over 14 dagen word voorspeld als je kijkt dan duurt het ook lang.waarnschijnlijk heb je de haspel en pomp wel voor elkaar dat het niet zo grote moeite is?
+1
sameiron
@JD 6110 nee ding is zo afgerold, druk op de knop en hij loopt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!