Even een update van de TL 20De motor slaat moeilijk aan en loopt beroerd. Dus ik heb de vertuivers laten testen. 1 verstuiver bleek helemaal verstopt en de andere ging pas bij 320 bar open. Niet bij 1

Hatz TL 20

+6
Deutz Diesel
Even een update van de TL 20
De motor slaat moeilijk aan en loopt beroerd. Dus ik heb de vertuivers laten testen. 1 verstuiver bleek helemaal verstopt en de andere ging pas bij 320 bar open. Niet bij 135 bar zoals het hoort. Er zijn nieuwe nozzles geplaatst. De verstuiverleidingen zijn kapot gedraaid dus daar maak ik nieuwe voor. Ook bleek de tank vol rotzooi en roest te zitten. Ik heb maar besloten het hele brandstofsysteem te reinigen en te vernieuwen.
Verder werkt het elektrisch systeem niet naar behoren. Ik loop alles bij langs en zo nodig wordt het vervangen.

Reacties

+1
Jotke
Klinkt als een duur grapje!

Succes ermee!
+1
Towaberg
Goed bezig, zo ben je achteraf lang gerust 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hatz TL 20 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!