Foto van een Porsche Junior mijn moeder op de Porsche junior 2de helft jaren zestig.. Foto is geplaatst door David Bakker op 26-03-2022 om 20:56:24, met 13 reacties.

Porsche Junior

+9
David Bakker
Foto van een Porsche Junior mijn moeder op de Porsche junior 2de helft jaren zestig.

Reacties

+5
Rondeutz06
Leuke foto met je moeder op de trekker
+2
R Bouwmeesters
Mooie foto! Ik denk dat het geen Junior is, maar een Standard T217.
+2
David Bakker
@R Bouwmeesters het type was een gokje .
+2
Rene schut
Foto is mooi. Maar de tekst klopt in mijn ogen niet, zeer waarschijnlijk een standard (star) 238. gezien de achterspatborden en de carterontluchting deze heeft 26 pk.
+1
R Bouwmeesters
@Rene schut Je hebt gelijk denk ik na iets beter kijken. De T217 heeft de hogere achterbrug, de 238 de t25 die je inderdaad op deze foto kunt herkennen.
+2
Rene schut
Wel heel mooi met die hoge nok banden Hofka wel nodig bij deze 2 en 3 cilindertypes voor voldoende wieltrekkracht. Ook met 32 inch velgen werd het al heel wat beter.
+2
stijn-de-bock
Prachtig
+2
Albert Peters
Een hele mooie foto
+2
Towaberg
Foto van de week!!!👌👌👌
cyrus-van-gelder
Geweldig zo,n foto!!! Mooie Porche trekker. Niks mis mee dat je moeder ook op de trekker zit. Ken zelf wel meer dames hoor die rustig op een trekker, shovel of kraan stappen. Zijn ook zat op een vrachtwagen he.
  • 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
+1
David Bakker
@cyrus-van-gelder ik zelf heb haar nooit zien trekker rijden . Ik denk dat dit puur voor de foto is geweest .
cyrus-van-gelder
@David Bakker Dat kan ik natuurlijk ook he. Gewoon eventjes als foto model is ook niks mee
  • 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Porsche Junior ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!