Foto van een Valtra 6400. Tijd voor onderhoud. Iemand nog een werkplaats handboek voor de 6000 serie die ik over kan nemen?

Valtra 6400

valtraaa
Foto van een Valtra 6400. Tijd voor onderhoud. Iemand nog een werkplaats handboek voor de 6000 serie die ik over kan nemen?

Reacties

+1
verse koe
Even op internet zoeken. Heb hem gratis gedownload. Weet helaas niet meer van welke site. Als je hem niet kunt vinden, moeten we een manier vinden dat ik hem op kan sturen. Is nogal een groot bestand dacht ik.
valtraaa
@verse koe ook de Nederlandse versie ik kan alleen de Engelse versie downloaden. Maar als het kan heb ik liever een boek ipv het geklooi op de telefoon tijdens het sleutelen😅
+1
verse koe
@valtraaa English
+4
verse koe
Mag geen probleem zijn toch?? Benodigde pagina's uitprinten. Tis wel gratis he, mag je niet al te veel eisen stellen
valtraaa
@verse koe uitprinten kan inderdaad ook nog niet aan gedacht 😆
+2
RPCounty
Ja je moet er wel even bij schrijven dat t een onderhoudsbeurt is.....want stel je voor dat wij zouden denken dat die Valtra kapot is🤣🤣🤣🤣🤣
valtraaa
@RPCounty kapot? Wat is dat😆 nog vrij weinig gezeur mee gehad op een koppeling en een doorgebrande kabelboom na.
+1
BuvaM
In zo'n goed uitgeruste werkplaats is het onderhoud een kort feestje.
Veldhuizen Zwolle?
valtraaa
@BuvaM klopt dit is inderdaad bij Veldhuizen. Ben je er ooit geweest? Werkt zeker heel prettig moest de remolie ook vervangen de rest had ik thuis wel kunnen doen.
+1
BuvaM
Een keer. Als je zoiets ziet, BE's in ombouw en zo'n hal denk ik als eerste aan Veldhuizen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!