Afgelopen week begonnen met uienzaaien.. Foto is geplaatst door agrotronfan op 27-03-2022 om 11:29:16, met 9 reacties.

John Deere 6120M

agrotronfan
Afgelopen week begonnen met uienzaaien.

Reacties

MaxxuM4ever
Mooie grote VF banden, wat voor maat heb je achterom?
+1
agrotronfan
@MaxxuM4ever achter zit 270 95 r54 onder past precies. Trekker stuurt ook super scherp. Ben zeer goed te spreken over deze combinatie
pizza power
Was jij vrijdag met een stageloper aan het zaaien?
+3
agrotronfan
@pizza power ja dat klopt. Thuis zaaien hun zelf de uien niet dus dan is het net leuk om het wel op je stagebedrijf te mogen doen denk ik.
+1
PieterA
Precies werkje zo, met 2 halve bedjes aan de zijkant zaaien. Kunnen de uien later ook schoffelen? Of is dat net te veel gevraagd? Of doe je dat dan ook met 2 halve bedjes?
+2
agrotronfan
@PieterA ja wij schoffelen ook zaai nu ook met schijf besturing en schoffelen doen we ook met schijfbesturing en dan ook met 2 halve bedden inderdaad. Moet zeggen zo met jd gps bevalt het heel erg goed. Heb heel wat jaren met een 3 beds zaaimachine gereden maar sinds aantal jaren rij ik zo maar dan wil je niet meer terug deze combinatie is zoveel lichter en alle sporen zijn even diep dat rooit ook een stuk prettiger
Mauritsdb
@agrotronfan Gaat dat goed zo met de trekker op radio rtk en de zaaimachine op mobiel rtk? Omdat je dan met verschillende zendmasten werkt?
agrotronfan
@Mauritsdb mobiel rtk staat uit ik rij alleen op radio rtk. Je hebt voor de zaaimachine alleen positie nodig en verder pakt hij signaal van de trekker af.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6120M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!