De oude Fiat 80-90 DT Van mijn vader voorzien van een nieuwe cabine. Een roest vrije cabine afkomstig uit Zuid-Frankrijk gekocht, laten stralen en scouperen interieur overgezet, cabine voorzien van le

Fiat 80-90 DT

johndeerefiat
De oude Fiat 80-90 DT Van mijn vader voorzien van een nieuwe cabine. Een roest vrije cabine afkomstig uit Zuid-Frankrijk gekocht, laten stralen en scouperen interieur overgezet, cabine voorzien van led verlichting, zwaailamp en nieuwe bekleding. Fiat staat bekend om zijn zuinige taaie motoren en kan zo nog weer een een tijdje mee werken op het bollenbedrijf.

Reacties

bart99
Dit wil je, prachtig mooi. Zou er voor tekenen als dat zwarte er bij mij ook nog zo netjes uit zag 😅 Komt dat allemaal zo strak uit de oude cabine?
johndeerefiat
@bart99 Nee nieuw gekocht van een rol af en dan zelf pas gemaakt.
Jan mf6465
@johndeerefiat
Hoe doe je dat? Op die karton of wat het ook is vastlijmen?
johndeerefiat
@Jan mf6465 Dit is comfort cabine daar zat geen karton onder. Zo bekleed als origineel met dubbelzijdig plakband. Ik heb het gekocht bij de dealer van fendt. Heb nog een stuk over van ongeveer 150x150
bart99
@johndeerefiat Mag ik vragen waar je dat vandaan hebt?
johndeerefiat
@fiattopper Nee hier komt het niet vandaan. Ik heb het bij Vandersluis gekocht in Dirkshorn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 80-90 DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!